Ιδέες και προτάσεις για κήπο, βεράντα και εξωτερικούς χώρους!!

Ο καιρός το απαιτεί: Βγες έξω από το σπίτι και.. δημιούργησε! Είτε έχεις κήπο είτε μπαλκόνι εδώ θα βρεις μερικές μοναδικές ιδέες για το στιλ τους!

/
Το μποέμιαν στιλ έχει αρκετές μαξιλάρες, διάφορα εμπριμέ και σχέδια σε καναπέδες και καρέκλες, φυτά, φυσικά υλικά όπως ρατάν και μπαμπού ώστε να δημιουργείται χαλαρή ατμόσφαιρα.


Μια νεανική και δημιουργική ιδέα είναι και αυτή, με διάφορα σχέδια καρέκλες, μια κούνια, funky φωτιστικά και ό,τι άλλο βάλει η φαντασία σου!


Βγάλε το σαλόνι σου έξω, δηλαδή φτιάξε τη βεράντα ή τον κήπο σου με έπιπλα που θυμίζουν το σαλόνι σου όπως αυτές οι δερμάτινες πολυθρόνες, ένα τραπεζάκι και φυσικά ένα επιτραπέζιο φωτιστικό αλλά και χαλάκι!


Μια αγαπημένη ιδέα είναι το moroccan στιλ. Δηλαδή μεγάλες μαξιλάρες και πολλά φαναράκια που δημιουργούν μια εξωτική διάθεση!


Καναπές με κουνουπιέρα; Ό,τι καλύτερο για μεγάλη βεράντα ή κήπο που επιτρέπει ακόμη και τον ύπνο έξω!


Διακόσμηση far west; Ω ναι! Μερικοί κάκτοι, μεταλλικά ή ψάθινα έπιπλα, πολλά πράσινα φυτά και ανάλαφρα υφάσματα που να θυμίζουν κάτι από Λατινική Αμερική!


Γκράφιτι και μεταλλικές λεπτομέρειες: Ζωγράφισε τους τοίχους σου και δώσε άλλον αέρα στο μπαλκόνι σου!


Κλασικές αξίες όπως το μαύρο έστω και σε μοντέρνα εκδοχή όπως αυτά τα μεταλλικά έπιπλα είναι μια λογική ιδέα για έναν κομψό κήπο ή βεράντα!

Read More

And More