Κ. Κελεκίδου: ”Δεν στοίχισε πολλά η βάφτιση του γιου μας”!

Η Κέλλυ Κελεκίδου μιλάει για την βάφτιση του γιου της και απαντά σε όσους την σχολίασαν υπερβολική και δαπανηρή: ”Θέλαμε να επικεντρωθεί όλο το γεγονός στο γιο μας και μόνο. Να κάνουμε ό,τι καλύτερο για εκείνον, να το χαρεί, να το διασκεδάσει, να μοιάζει όλο σαν παραμύθι. Δεν στοίχισε πολλά γιατί μπορείς να κάνεις κάτι πολύ όμορφο χωρίς να στοιχίσει πολλά χρήματα”.

Η Κέλλυ υποστηρίζει στο περιοδικό ΕΓΩ! ότι δεν θέλει να βγάλει το παιδί της στα φώτα της δημοσιότητας ώστε όταν μεγαλώσει να μην αισθανθεί ποτέ ότι το εκμεταλλεύτηκαν οι γονείς του. Μετά τον ερχομό του Θάνου – Ραφαήλ πόσο έχει αλλάξει η σχέση της με το Νίκο;

”Είναι μια περίοδος που έρχονται καινούρια πράγματα, υπάρχει μια απόσταση – όχι ότι την επιδιώκεις, απλώς δίνεις χώρο πια και στο μωρό σου. Ο γάμος είναι διαρκής αγώνας. Μοιραζόμαστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις. Χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν και συγκρούσεις. Αλλά όταν με πειράξει κάτι θα το συζητήσω. Ο Νίκος είναι πιο ευαίσθητος ως χαρακτήρας και μερικά πράγματα τα κρατάει μέσα του”, δηλώνει η Κέλλυ.

Μετά την εγκυμοσύνη της, είχε αποκτήσει αρκετά παραπανίσια κιλά. Πώς κατάφερε να χάσει όμως 26 κιλά; ”Ψυχολογικά δεν με ένοιαζε αν θα ήμουν παιχιά ή αδύνατη, δεν με ένοιαζε το σώμα μου, με ένοιαζε ο γιος μου. Τους πρώτους μήνες, έτρωγα πολλές σούπες με λαχανικά, γιατί με το θηλασμό ο οργανισμός ζητά πολλά υγρά. Ήμουν πολύ προσεκτική στο βραδινό όμως. Δεν έτρωγα πολύ, πρόσεχα τι έτρωγα και αυτό ήταν το μυστικό”.

Read More

And More