Ειδοποίησε την αστυνομία 102 φορές ότι η κόρη της κακοποιείται από τον πατέρα

Η άτυχη μητέρα ειδοποιούσε μάταια την αστυνομία για την κακοποίηση της ανήλικης κόρης της από τον πρώην άντρα της καθώς οι δύο γονείς είχαν χωρίσει. Τουλάχιστον 102 φορές είχε πάρει τηλέφωνο στην άμεση δράση αλλά οι άνδρες της αστυνομίας δεν την έπαιρναν στα σοβαρά μέχρι που ο ίδιος την μαχαίρωσε οδηγώντας την στο θάνατο.

Ο Gary Fisher έδωσε 22 μαχαιρίες στο σώμα της 17χρονης κόρης του μέσα σε ένα αυτοκίνητο και στην συνέχεια μετέφερε άσκοπα με το αυτοκίνητο το πτώμα της για περίπου 10 ώρες. Η αστυνομία εντόπισε τον 48χρονο κοντά στην γενέτειρά της άτυχης μικρής στο Cardigan της Δυτικής Ουαλίας. Ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσλή του ότι η μικρή ήθελε να πεθάνει γιατί την είχαν βιάσει.

Ο δολοφόνος οδηγήθηκε ισόβια στην φυλακή τον Μάρτιο για την δολοφονία της ίδιας του της κόρης. Μόλις χθες όμως, αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα του θύματος, Jayne Jones, εκληπαρούσε την αστυνομία για βοήθεια και είχε τηλεφωνήσει πάνω από 100 φορές για να καταγγείλει την κακοποίηση αλλά πίστευαν ότι υπερέβαλε!

Ο 48χρονος είχε ιστορικό βιαιότητας και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και καταζητούνταν από την αστυνομία. Για τον λόγο αυτό 4 άνδρες της αστυνομίας αντιμετωπίζουν κατηγορίες.

Read More

And More