Ολοκαίνουργια εκπομπή “ψήνεται” στον ΑΝΤ1 !

Μπορεί ο ΑΝΤ1 να μας παρουσίασε από την περασμένη εβδομάδα λίγο-πολύ το φετινό του πρόγραμμα, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ακόμα πράγματα που αυτή την εποχή… “μαγειρεύονται” στο κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να κάνουν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας, λίγο πιο αργά.

Ετσι ,λοιπόν, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, κάποια νέα τηλεοπτικά “πιάτα” που… μαγειρεύονται αυτή την εποχή στο κανάλι, δεν προέρχονται μόνο από τον τομέα της ψυχαγωγίας, αλλά κι από τον τομέα της ενημέρωσης. Σύμφωνα με τα όσα μου είπαν συνάδελφοι από το Μαρούσι, έχει πάρει έγκριση και έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, μία ολοκαίνουργια δημοσιογραφική εκπομπή.

Πρόκειται για εκπομπή η οποία θα έχει την μορφή του εβδομαδιαίου, δημοσιογραφικού ντοκιμαντέρ και στόχο έχει να βάλει στο τηλεοπτικό μικροσκόπιο μερικά από τα πιο σημαντικά θέματα του πλανήτη. Οσο για το ποιος θα αναλάβει την παρουσίασή της ; Οπως μου αποκάλυψαν, ο ταξιδευτής παύλα ερευνητής του κόσμου θα είναι ο Γιώργος Βλαβιανός και η εκπομπή αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μετά την ανατολή της νέας χρονιάς.

Read More

And More