Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι stars! Εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία!

Υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι γυρίζοντας μια και μόνο ταινία βγάζουν τόσα χρήματα ώστε να μπορούν να συντηρήσουν ακόμη και τα δισέγγονά τους. Κάποιους τους υποψιάζεσαι, κάποιους δεν τους έχεις φανταστεί καν.

Τι θέση έχει ο Brad Pitt στη λίστα αυτή και ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood για την περίοδο Ιούνιος 2009- Ιούνιος 2010; Οι απαντήσεις όλες παρακάτω!

1. Johny Depp
Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην “Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων” τον έκανε πλουσιότερο κατά 75 εκ. δολάρια. Χρήματα που πολλοί από εμάς δεν έχουμε καν ονειρευτεί!

2. Ben Stiller
O διάσημος κωμικός δεν κερδίζει χρήματα μόνο από τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει. Το 2009-10 κέρδισε 53 εκ. δολάρια και σαν παραγωγός!

3. Τοm Hanks
Παρόλο που μείωσε τις οικονομικές του απαιτήσεις για την επόμενη ταινία του με τίτλο “Larry Crowne”, ο Tom Hanks είναι τρίτος στη λίστα κερδίζοντας για το ίδιο διάστημα 45 εκ.

4. Adam Sandler
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι θεωρείται δυνατό χαρτί από παραγωγούς και σκηνοθέτες. Για την περίοδο 2009-10 ο Adam Sandler κέρδισε 40 εκ. δολάρια!

5. Leonardo Di Caprio
To “Nησί τςν Καταρραμένων” και το “Inception” το οποίο προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους έκαναν τον Leonardo πλουσιότερο κατά 28 εκ. δολάρια.

6. Daniel Radcliffe
‘Εγινε γνωστός σαν Harry Potter και εκτόξευσε το κασέ του στα ύψη. Μόνο για έναν χρόνο ο νεαρός ηθοποιός κέρδισε 25 εκ. δολάρια. Το 2011 θα επανακάμψει με τη συνεχεία του Harry Potter, “Harry Potter and the deathly hallowns”.

7. Robert Downey Jr
Με δύο ταινίες, “Iron Man” και “Sherlock Holmes”, ένας από τους ζεν πρεμιέ του κινηματογράφου κέρδισε 22 εκ. δολάρια.

8. Τοm Cruise
Τα ίδια ακριβώς χρήματα κέρδισε και ο Tom Cruise για την ταινία “Knight and Day”.

9. Brad Pitt
Ένατος στη λίστα και καταϊδρωμένος ο Brad Pitt με 20 εκ δολάρια. Ο Brad Pitt είναι και ο παραγωγός της ταινίας “Eat, Pray, Love” που βγαίνει τώρα στους κινηματογράφους με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts.

10. George Clooney
Τελευταίος στη λίστα ο κολλητός του Brad Pitt ο οποίο κέρδισε 19 εκ. δολάρια και πολύ, πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία του στην ταινία “Up in the Air”!

Read More

And More