Q&A: Η Αλεξάνδρα απαντάει στις στιλιστικές απορίες σου!

Αν θέλεις να στείλεις κι εσύ τις στιλιστικές απορίες σου στην Αλεξάνδρα κάνε κλικ στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου…

Ερώτηση

Αλεξάνδρα βοήθεια!!Ψάχνω απεγνωσμένα ένα γκρι ανοιχτό παντελόνι σε λογική τιμή (τύπος σώματος αχλάδι). Βοήθησέ με… Που μπορώ να το βρω;;;;;
Ευαγγελία


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Eυαγγελία μου, νομίζω πως στις γνωστές αλυσίδες θα βρεις αυτό που ψάχνεις σε ίσια γραμμή πάντα και ψηλόμεσο. Δες και στα Stefanel και Massimo Dutti.

Ερώτηση

Γεια σου Αλεξάνδρα!!!

Καταρχήν, ευχαριστούμε πολύ που μας δίνεις αυτήν τη δυνατότητα να δανειζόμαστε από την εμπειρία και τη φαντασία σου! Τέλη Μαϊου γίνομαι νονά και έχω πάρει από τα Zara μια φούστα άσπρη δαντελένια, ψιλοφουντωτή που χρειάζεται σίγουρα αναβάθμιση όμως λόγω υφάσματος (δεν είναι πολύ επίσημη). Πώς να το αναβαθμίσω; Τι έχεις να προτείνεις για μπλουζάκι, παπούτσι, τσάντα; Θα μου άρεσε ένα λίγο ρομαντικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ,

Γεωργία


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πάντα αξία Γεωργία,

Καταρχάς, βάλε ένα ωραίο φουρώ που θα βρεις στο KILOSHOP -vintage και οικονομικό.

Και μετά παίξε με ένα ωραίο πέδιλο σε χρώμα ή μεταλλιζέ, με ενα στενό τοπ ή πουκαμισάκι. Δαντέλα ή τύπου μαρινιέρα ή με ενα τοπ ή κορμάκι με ένα ζακετάκι.

Ερώτηση

Καλησπέρα!

Είμαι 28 χρόνων και τέλος Μαρτίου βαφτίζω την κόρη μου. Θα φορέσω μια ολόσωμη άσπρη φόρμα με την πλάτη έξω. Από πάνω πήρα ένα λευκό σακάκι και ροζ-nude γόβες. Θα ήθελα τη συμβουλή σας για μαλλιά, αξεσουάρ και μακιγιάζ.

Σκεφτόμουν μαζεμένα μαλλιά και χρυσά σκουλαρίκια…;;;;

Το ρούχο μπροστά κάνει λίγο ντραπέ και για αυτό λέω σκουλαρίκια και όχι κολιέ.

Ευχαριστώ,

Penny


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Πρόσεξε τα σκουλαρίκια Πέννυ, μην σου τα τραβήξει το μωρό σε εκείνη τη φάση… Πιασμένα μαλλιά θα είναι τέλεια ή και πλεξίδα, κοτσίδα για να είναι και πολύ φρέσκο, κοριτσίστικο το look.

Ερώτηση

Γεια σου Αλεξάνδρα μου! Είσαι τέλεια!!!!

Τον άλλο μήνα αρραβωνιάζομαι. Δεν θα ήθελα να βάλω φόρεμα. Σκέφτομαι κάτι σε άσπρη ψηλόμεση παντελόνα. Αυτό που με προβληματίζει είναι τι θα βάλω από πάνω ώστε να μην φαίνομαι σαν μια απλή καλεσμένη.

Περιμένω με αγωνία την πρότασή σου!! Ευχαριστώωωωωω!!!Ευαγγελία


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ώρα η καλή!

Λοιπόν θα βάλεις ένα πολύ ωραίο τοπ/body δαντέλα, ένα χτένισμα που να μπορείς να βάλεις μία ωραία στέκα με στρας ή κάτι ανάλογο σαν headpiece, μια ζώνη που μπορεί να είναι από κορδέλα δεμένη φίογκος ή με μια πολύ ωραία εγκράφα στρας ή όλη να είναι στρας και να είσαι σίγουρη …θα λάμπεις!!!

Στο γραφείο μου κάνουμε ειδικά personal ραντεβού για wedding styling και είναι η ιδανική λύση για όλες τις νυφούλες που θέλουμε να είναι ευτυχισμένες και όχι αγχωμένες με τα της οργάνωσης και εμφάνισης!!! Οπότε έκανες πολύ καλά που ρώτησες!!

Ερώτηση
Γεια σου Αλεξάνδρα μου!

Μου αρέσουν πολύ τα ρούχα από τη συλλογή της Δέσποινας Βανδή και πρόσφατα αγόρασα ένα φόρεμα σε μπεζ-κρεμ απόχρωση, κρεπ ύφασμα, απλό μπροστά με λαιμόκοψη και πίσω πέφτει το ίδιο ύφασμα σαν κάπα (είναι από την περσινή χειμερινή συλλογή). Θα ήθελα πολύ να σε ρωτήσω πως μπορώ να το συνδυάσω (τι χρώμα αξεσουάρ, παπούτσια, clutch) μιας και είμαι ξανθιά και ανοιχτόχρωμη και ελαφρώς με χλωμιάζει… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Eleni


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Είναι από τα αγαπημένα μας!

Με τα πάντα και ειδικά με έντονα χρώματα, ριγέ, μαρινιέρες και ό,τι θέλεις σε κόσμημα και σκουλαρίκια για να σε φωτίζουν!

Ερώτηση

Αλεξάνδρα μου καλησπέρα!

Θαυμάζω πολύ τη δουλειά σου και έχω ανάγκη την πολύτιμη συμβουλή σου. Μέσα Μαϊου είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και θα ήθελα να μου πεις τι μπορώ να φορέσω για να είμαι κομψή αλλά και σέξι. Έχω καλό σώμα, είμαι γυμνάστρια και μου αρέσουν τα φορέματα.

Ανυπομονώ για την απάντησή σου.

Φιλάκια… 🙂 Βασιλική


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βασιλική μου, από ότι καταλαβαίνω ό,τι και να βάλεις θα κλέψεις τις εντυπώσεις!!

Μου αρέσουν τα αέρινα εξώπλατα σε λεπτά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα. Όπως και μια φόρμα εξώπλατη ή ένα παντελόνι καμπάνα με ενα body ή με ενα croise gypsy top που να αφήνει λίγο (ίσα-ίσα) ακάλυπτη την κοιλίτσα.

Ερώτηση

Καλησπέρα Αλεξάνδρα!

Παντρεύεται η αδερφή μου 30 Αυγούστου και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πάει να φορέσω ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαύρη δαντέλα από πάνω και κάτω ρίγες οριζόντιες άσπρες και άσπρες εναλλάξ. Οι άσπρες είναι κεντημένες. Μήπως είναι χειμωνιάτικο; Γιατί το είχα αγοράσει από BSB τον Δεκέμβριο. Να το ταιριάξω με μαύρα πέδιλα και κόκκινη τσάντα ή να αγοράσω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναταλία


ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ε, Ναταλία μου!! Πάρε κάτι να το χαρείς και να το ευχαριστηθείς γιατί τις φωτο θα τις βλέπεις για μία ζωή….Θα είσαι και μαυρισμένη λίγο ή πολύ… οπότε κρίμα θα ‘ναι να βάλεις ένα χειμωνιάτικο -όπως μου το περιγράφεις- ρούχο. Είσαι και η αδερφή της νύφης!!!

Read More

And More