O. Λαφαζάνη στην Τατιάνα: H βάφτιση της κόρης της με νονά την Στ. Τσιμτσιλή!

Ένα χρόνο μετά την γέννηση της κόρης της η Όλγα Λαφαζάνη είναι στην καλύτερή της φάση. Έχει χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την βάφτιση της μικρής που θα πάρει το όνομα Μαρία – Αλεξάνδρα. Η βάφτιση θα γίνει στα τέλη Μαΐου με νόνα την κολλητή της φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή! “Με την Σταματίνα γνωριστήκαμε στο Alter. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ και κάνουμε παρέα”, αποκαλύπτει η Όλγα στην Τατιάνα.

Η δημοσιογράφος εκμυστηρεύτηκε πως δεν της λείπει η τηλεόραση σχεδόν καθόλου. Δεν έχει νιώσει ακόμα την ανάγκη να εργαστεί. “Χαίρομαι που έχω τον χρόνο να τον διαθέσω όλο στην κόρη μου γιατί παίρνει πολύ σημαντικά πράγματα σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία”, εξηγεί η Όλγα.

Μετά από 9 χρόνια στην τηλεόραση δεν ξέρει αν θα ήθελε να επιστρέψει και πάλι σε αυτή. Οι πολλές ώρες που απαιτεί η συγκεκριμένη δουλειά θα την εμποδίζει να είναι με την κόρη της, εκτός βέβαια αν τα λεφτά ήταν τόσα πολλά που να άξιζε τον κόπο να είναι μακριά της.

Η ίδια μίλησε και για τον σύντροφό της Νίκο Οικονόμου και την σχέση που έχει με την κόρη τους. “Ο Νίκος είναι πολύ καλός πατέρας. Το γνώριζα αυτό από την Αριάδνη, την άλλη κόρη που έχει”, υποστηρίζει η Όλγα. Το ζευγάρι είναι μαζί 7 χρόνια και τον είχε δει οπότε ήταν σίγουρη ότι θα ήταν καλός πατέρας και για τα δικά τους παιδιά. Ο γνωστός αθλητής την βοηθάει πολύ με την μικρή και τον εμπιστεύεται απόλυτα μαζί της.

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Read More

And More