Χριστίνα: “Ερωτεύτηκα κάποιον που ίσως δεν έπρεπε. Τον κολλητό του παιδιού που είχε γίνει κάτι”

Καλησπέρα!

Αποφάσισα να γράψω την ιστορία μου γιατί έχω ανάγκη κάποιος να με ακούσει…

Ήμουν σε μια σχέση από απόσταση με ένα εξαιρετικό και σπάνιο παιδί για δύο χρόνια. Τον Οκτώβριο έφυγε στο εξωτερικό και σιγά-σιγά τα πράγματα άλλαξαν.

Χωρίσαμε για ένα μικρό διάστημα κι έκανα κάτι με κάποιον. Απλά είχα ανάγκη να περάσω καλά με κάποιον.

Τα ξαναβρήκαμε και προσπαθούσαμε να είμαστε καλά. Όμως ο έρωτας είχε φύγει…

Ώσπου μια μέρα άλλαξαν όλα. Ερωτεύτηκα κάποιον που ίσως να μην έπρεπε!!! Τον κολλητό του παιδιού που είχε γίνει κάτι. Το ίδιο ένιωσε κι αυτός.

Αμέσως χώρισα. Τα πράγματα δύσκολα. Οι αντιδράσεις έντονες από παντού. Εκεί που νόμιζα πως είχα φίλες συμπέρανα πως περίμεναν να κάνω το λάθος για να με διαγράψουν.

Είμαστε καλά οι δυο μας -όμως στα κρυφά- και πολύ ερωτευμένοι.

Ξέρω πολλοί θα με κρίνετε και είναι λογικό όμως αυτό είναι έρωτας. Ο έρωτας τα ανατρέπει όλα!

Δεν ξέρω ούτε αν είναι σωστό ή λάθος, ούτε αν θα έχει μια ήρεμη κατάληξη. Ξέρω μόνο πως δεν μετανιώνω.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.

Χριστίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. οταν δεν υπαρχουν γαμοι παιδια σκυλια κι υποχρεωσεις… κανεις δεν ειναι κανενος…. εισαι νεα και η ζωη μικρη…. ειναι αδικο να βαυκαλιζεσαι με μια σχεση που σε κραταει δεσμια με την αποσταση και την ανυπαρξια του αλλου…αν το ενιωθες καλα εκανες και χωρισες…οσον αφορα το παιδι που εκανες κατι, αν ηταν απλα της στιγμης και δεν του εταξες λαγους και πετραχηλια εισαι οκ….κεφαλαιο φιλες ή φιδια???? φιλη ειναι αυτη που θα χαρει στη χαρα σου και θα σε στηριξει στα δυσκολα… δεν θα σου πεταξει την κοτρονα γιατι ξερει οτι δεν ειναι αναμαρτητη…ή μηπως δεν το ξερει???? ζησε το κι αν σαγαπαει ο φιλος σου μην σε νοιαζει,…ισως ηταν καιρος για αλλαγες…αα και μην κρυβεσαι….δεν ντρεπεσαι για κατι….

  2. Και πολυ καλα εκανες αφου ετσι ενιωθες δικια σου ειναι η ζωη και οτι θελεις κανεις αλλωστε το λεει και το τραγουδακι [ λατρεμενο το απαγορευμενο ]

  3. THN ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ .ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑ

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More