Η οικονομική κρίση κόβει… τον οργασμό!

Σίγουρα λόγω της οικονομικής κρίσης έχεις μειώσει πάρα πολλά αγαθά από την καθημερινότητα σου, αφού οι λογαριασμοί τρέχουν. Μια έρευνα όμως έδειξε, ότι η κακή οικονομία της χώρας μας και η συζήτηση για το νέο ασφαλιστικό βλάπτει σοβαρά και το… κρεβάτι σου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία νέας έρευνας το 51% των γυναικών δηλώνει ότι δεν έχει καμία όρεξη για σεξ εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, ενώ το 42% δήλωσε πως έχουν ξεχάσει την έννοια της λέξης οργασμός!

Η έρευνα έγινε από την εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco και διαπιστώθηκε ότι η οικονομική κρίση… σκοτώνει τον έρωτα και ότι οι γυναίκες αισθάνονται οργή, απογοήτευση, ανασφάλεια και φόβο.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 600 γυναίκες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το 68% των γυναικών δήλωσαν ότι έχει αλλάξει ο ρυθμός της σεξουαλικής τους ζωής και ότι δεν κάνουν έρωτα συχνά, τους τελευταίους μήνες και το 40% αποδίδει το πρόβλημα στην κακή ψυχολογία λόγω της συζήτησης για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Πως αισθάνονται οι γυναίκες με βάση τα φετινά δεδομένα;

Το 24% των γυναικών δήλωσε ότι το συναίσθημα που κυριαρχεί αυτή την περίοδο είναι η ανασφάλεια, το 27% η απογοήτευση, ενώ μόνο τρεις πιστεύουν ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον.

Ο επικεφαλής της μελέτης, ουρολόγος – ανδρολόγος, Κ. Κωνσταντινίδης, κάνει λόγο για σύγχρονες “Λυσιστράτες”, που τιμωρούν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συντρόφους τους, απέχοντας από το σεξ. Η επιλογή για αραίωση, ή και αποχή, από τις ερωτικές συνευρέσεις αποτελεί παθητική στάση, που προκύπτει από τις αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις των κοινωνικών μεταβολών.

Read More

And More