Εσύ έχεις ένα φλούο ρολόι; Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό must

Ξεκίνησε ως teen trend αλλά έχει καταλάβει κάθε ηλικία! Ο λόγος για τα πλαστικά φλούο ρολόγια που έρχονται στα πιο εντυπωσιακά χρώματα.

Τα συγκεκριμένα αξεσουάρ ενώ έχουν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα λόγω του χρωματικού τόνου λειτουργούν ως ουδέτερα σε ένα συνολικό outfit. Φυσικά ταιριάζουν και στην παραλία και μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα! Τα έχουμε δει στον καρπό της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στην Paris Hilton. Μέχρι πέρσι βλέπαμε στα χέρια των μεγαλοστελεχών μόνο ακριβούς χρονογράφους αλλά και στον Λάκη Γαβαλά που λάτρευε τα μπριγιάν και το χρυσό. Φέτος όλοι μπαίνουν στη ζώνη του PVC και φοράνε “παιδικά” ρολόγια.

Και το συγκεκριμένο αξεσουάρ μας έρχεται από τη δεκαέτια του ’90 για να ξαναφέρει μια μικρή δόση από την ποπ κληρονομιά.

ADIDAS
Μπορείς να τα ενσωματώσεις σε κάθε στιλ δίνοντας μια δροσερή pop πινελιά. Στο γραφείο, για καφέ, για ψώνια… ταιριάζουν παντού.


MICHAEL KORS
Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο. Απλώς πρόσεξε να μην το συνδυάσεις με πολύτιμα κοσμήματα γιατί η εικόνα δεν θα έχει ισορροπία.


MARC BY MARC JACOBS
Εάν φοβάσαι τις πολύ έντονες φλούο αποχρώσεις μπορείς να ακολουθήσεις την τάση με ένα ρολόι σε μαύρο ή λευκό.


NIXON
Εάν δεν νιώθεις έτοιμη να πάρεις ένα από τα ψηφιακά ρολόγια που είναι κάπως πιο… teen μπορείς να δοκιμάσεις ένα με δείκτες. Δείχνει πολύ πιο στιλάτο.


TIMEX
Φόρεσε τα στην παραλία! Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι αφού είναι αδιάβροχα και αντέχουν σε αντίξοες συνθήκες. Ο ήλιος, η άμμος και η θάλασσα δεν θα τα καταστρέψουν.

Read More

And More