Γιάννενα: Αδίστακτοι ληστές χτυπούσαν με μαχαίρι και σφυρί δυο γυναίκες και ένα παιδάκι!

Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι της οικογένειας, με δράστες έναν 20χρονο Μολδαβό και ένας 33χρονο Ρουμάνο.

Στο σπίτι εκείνη την ώρα, ήταν η 39χρονη μητέρα με τα τρία ανήλικα παιδιά της και μια 50χρονη συγγενή της. Οι δράστες μπήκαν από ξεκλείδωτη πόρτα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Άρχισαν αμέσως να χτυπούν με μανία τις δύο γυναίκες με ένα μαχαίρι και ένα οικοδομικό σφυρί! Τους ζητούσαν χρήματα ενώ τα τρία μικρά παιδιά παρακολουθούσαν με τρόμο!

Κάποια στιγμή ένα από τα τρία, προσπάθησε να τραβήξει τον ένα δράστη για να σώσει τη μητέρα του. Τότε εκείνος χωρίς κανένα δισταγμό, χτύπησε το παιδάκι με τη λαβή του μαχαιριού, τραυματίζοντάς το ελαφρά.

Στη συνέχεια αφού η μία από τις δύο γυναίκες κατάφερε να αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ενός δράστη, οι δύο αλλοδαποί τρόμαξαν και το έβαλαν στα πόδια.

Οι δύο τραυματισμένες γυναίκες και το ανήλικο παιδί, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων όπου νοσηλεύονται.

Από το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η Αστυνομία, οι δύο δράστες τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ενώ η Υποδιεύθυνση Ιωαννίνων, συνεχίζει τις έρευνες για ανάμιξη των δύο αλλοδαπών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Read More

And More