Δ. Νομικού: Δεν έχω νευρική ανορεξία!

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στη πρεμιέρα του Just the two of us φανερά αδυνατισμένη. Το γεγονός αυτό πυροδότησε σχόλια τα οποία ήθελαν την 25χρονη να πάσχει από νευρική ανορεξία.”Αν είναι δυνατόν! Είμαι 1.75 και ζυγίζω 56 κιλά. Είμαι μια χαρά. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, όταν δεν στέκουν είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ποτέ στη ζωή μου δεν πάχυνα αλλά ούτε και αδυνάτισα υπερβολικά. από την άλλη δεν μπορώ να αδυνατίσω γιατί είμαι επιρρεπής στις γουρουνιές. Σχεδόν κάθε βράδυ τρώω ένα τεράστιο παγωτό και το χειμώνα τσιμπολογώ όλη την ώρα σοκολάτες. Το φαγητό είναι η αδυναμία μου και δεν το κρύβω”, δηλώνει η ίδια η Δούκισσα στο περιοδικό People.

To μοντέλο – παρουσιάστρια περιγράφει στο περιοδικό την καθημερινότητά της: ”Η μέρα μου ξεκινά γύρω στις 10:00. Όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός, θέλω να ξεκινάω τη μέρα μου βλέποντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Ξεκινάω τη μέρα μου με δύο μεγάλες φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα αχλάδι κι ένα ποτήρι γάλα πλήρες. Αμέσως μετά φεύγω από το σπίτι για διάφορες εκκρεμότητες που έχω και αργότερα πηγαίνω στο κανάλι για να κάνουμε σύσκεψη για το Just the two of us. Πολλές φορές για να αποφύγω την κίνηση στο κέντρο επιλέγω το μετρό. Είμαι φορτωμένη τσάντες που έχουν μικρά ταπεράκια με φαγητό της μαμάς. Δεν μου αρέσει να χάνω τα γεύματά μου”.

Η Δουκισσά τα βραδιά φωνάζει τους φίλους της στο σπίτι και παραγγέλνουν απ’έξω πίτσες και σουβλάκια. ”Γιατί να μη φάω; Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να στερούμαι γιατί λατρεύω το φαγητό”, λέει χαρακτηριστικά.

Read More

And More