Β. Μπάρμπα: “Έχω κλείσει χιλιάδες πόρτες. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι το καλό κορίτσι”

Η Βάνα Μπάρμπα δημιούργησε θόρυβο γύρω από το όνομά της μετά την επεισοδιακή αποχώρησή της από το στούντιο της εκπομπής “Πρωινό μου”. Η ίδια μιλώντας στο TLIFE εξήγησε γιατί αντρέδρασε με αυτό τον τρόπο: “Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να το κάνουμε γαργάρα και μιά ζωή να σκύβουμε το κεφάλι. Δεν συμφωνώ, θεώρησα ότι είμαι θιγόμενη με αυτή την συμπεριφορά. Όπως κι εμείς σηκωνόμαστε από το σπίτι μας και πάμε στις εκπομπές τους, πρέπει κι αυτοί να μας τιμούν.”

Το δυναμική είναι και στην συνέντευξή της στο περιοδικό “Εγώ” όπου αναφέρει ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι και ο Larry King, απαντώντας στις δηλώσεις του παρουσιαστή. Η Βάνα επιμένει ότι δεν θέλει να βάλει νερό στο κρασί της γιατί είναι κάτι που δεν το έκανε ποτέ! “Έχω κλείσει χιλιάδες πόρτες, και μην ξεχνάς ότι τολμώ να το κάνω σε ένα σταθμό σαν το Mega. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι το καλό κορίτσι“, δηλώνει χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

H ηθοποιός μίλησε ακόμα για την θεατρική παράσταση “50 χρόνια έρωτας” στην οποία θα πρωταγωνιστήσει φέτος για το θέατρο γενικότερα αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου. “Η Βάνα Μπάρμπα θα κάνει αυτό που δεν έχει κάνει. Θα κάνω μια κλασική παράσταση, που την έχω απωθημένο και ένα γάμο στην ζωή μου. Όταν θα τελειώσω τον κύκλο της ζωής μου θα τα έχω κάνει όλα!”, υποστηρίζει η ίδια.

Read More

And More