ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ TLIFE! Τι ρούχα να ψωνίσεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου…

Υπάρχουν πολλοί κανόνες στο χώρο της μόδας κι αν σου φαίνεται βαρετό να τους μάθεις ή να τους ακολουθήσεις θέλω να σου πω πως ο βασικότερος κανόνας είναι το σώμα σου! Αυτός αρκεί…

Ο σωματότυπος παίζει κυρίαρχο ρόλο στα ρούχα που επιλέγεις να φορέσεις ώστε να αναδείξεις τα συν της σιλουέτας σου και να κρύψεις με μαεστρία επαγγελματία τις ατέλειες. Η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά με μία μόνο σκέψη στο μυαλό: τους τρεις βασικούς σωματότυπους. Ακολουθώντας λοιπόν το γούστο της σου επιλέγει ρούχα με βάση το σώμα σου και δείχνει τι να επιλέξεις να φορέσεις ακόμη και να αγοράσεις στις εκπτώσεις.

Κάνε κλικ στο σωματότυπο που σε ενδιαφέρει ώστε να δεις όλες τις στιλιστικές επιλογές που έκανε για εσένα.


Ο σωματότυπος αχλάδι είναι η γυναίκα bootylicious όπως χαρακτηριστικά ονόμασε η Beyonce. Αν είσαι σε αυτήν την κατηγορία που είναι και η δημοφιλέστερη στις Eλληνίδες γυναίκες προτίμησε ρούχα που να αναδεικνύουν το πάνω μέρος του σώματός σου και επέλεξε παντελόνια σε ίσια γραμμή, φούστες πλισέ και φορέματα σε ανοιχτή γραμμή ώστε να μην τονίζουν τις καμπύλες σου.


Ο σωματότυπος αυτός είναι ο δημοφιλέστερος στις γυναίκες με πολύ αδύνατα και ψηλά πόδια. Ανέδειξέ τα λοιπόν και απόφυγε τα πολύ εφαρμοστά top και μπλούζες. Επέλεξε mini φούστες που θα τις συνδυάσεις με μεταξωτά αέρινα μπλουζάκια και ψηλές γόβες.


Ο σωματότυπος αυτός έχει έντονες καμπύλες στο στήθος και στην περιφέρεια ενώ διατηρεί ανεξάρτητα των κιλών την λεπτή μέση. Επέλεξε ρούχα που θα αναδείξουν τα αδύνατα σημεία σου όπως τα πόδια, τα χέρια και την πολύ θηλυκή γραμμή του σώματός σου.

Read More

And More