Σ. Ρουβάς – Κ. Ζυγούλη: Παντρεύονται;

Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται στο Politia live Clubbing της Θεσσαλονίκης. Το περασμένο τριήμερο ο Σάκης με την εκλεκτή της καρδιάς του Κάτια Ζυγούλη αλλά και την κόρη τους Αναστασία, πήγαν στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! μόλις προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, οι γονείς της Κάτιας παρέλαβαν την εγγονή τους και το ζευγάρι έφυγε για το ξενοδοχείο Ηyatt.


φωτογραφία ΟΚ!

Το βράδυ η όμορφη μαμά πήγε με κάποιους φίλους της να ακούσει τον άντρα της να τραγουδάει και να ξεσηκώνει τους θαμώνες που είχαν κατακλύσει το μαγαζί.


φωτογραφία ΟΚ!

”Η Κάτια σιγοτραγουδούσε, χόρευε με τα τραγούδια του, του πέταγε λουλούδια και έκαναν νοήματα ο ένας στον άλλον. Κάποια στιγμή ο Σάκης έστειλε τις ευχές του σε ένα νεόνυμφο ζευγάρι που διασκέδαζε στο μαγαζί και η Κάτια χαμογελαστή του έδειξε τη νύφη”, δηλώνει άνθρωπος που βρισκόταν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί.


φωτογραφία ΟΚ!

Και συνεχίζει: ”Με νοήματα αναρωτήθηκαν χαριτολογώντας πότε θα φορέσει κι εκείνη νυφικό. Λίγο αργότερα αφού ο Σάκης τραγούδησε ένα παραδοσιακό τραγούδι γάμου, φώναξε από το μικρόφωνο Ζυγούλη έρχεται η σειρά σου. Μάλιστα της αφιέρωσε μπαλάντες και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί χωρίς να υπολογίζουν τους εκατοντάδες θαμώνες που τους κοιτούσαν έκπληκτοι”.


φωτογραφία ΟΚ!

Λες τελικά να κάνουν το μεγάλο βήμα και να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Read More

And More