Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα!

Τη μεταφορά σκόνης ευνοούν οι μετεωρολογικές συνθήκες αφού οι νοτιάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφορ. Και σήμερα χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι πρόσκαιρες βροχές. Καταιγίδες στα βορειοδυτικά.
Αναλυτικά η πρόγνωση του σημερινού καιρού
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και τοπικά στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων το βράδυ. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 09 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανό το απόγευμα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Read More

And More