Ποιος κρύβεται πίσω από την κουκούλα του τηλεοπτικού ληστή;

Ο Παντελής Δεντάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις αλάνες της Παλιάς Κοκκινιάς. Από το Δημοτικό ακόμα είχε σκεφτεί ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός, κάτι που ήρθε στη ζωή του αρκετά αργότερα…

“Μετά το σχολείο σπούδασα τουριστικές επιχειρήσεις στα ΤΕΙ. Τα ταξίδια είναι το πιο βασικό κομμάτι της ζωής μου. Χωρίς το θέατρο μπορώ να ζήσω, χωρίς ταξίδια όχι”.

Ο Παντελής δίνεται ψυχή τε και σώματι στη Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Κορυδαλλού, ενώ δίνει εξετάσεις και περνάει στο Εθνικό από όπου αποφοιτά ως αριστούχος.

“Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο Εθνικό, στον “Βασιλικό” του Μάτεσι με τον Κώστα Ρηγόπουλο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, καλλιτεχνικού διευθυντή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Έχω αρνηθεί προτάσεις και επέλεξα να δουλέψω σε δυο τρεις τηλεοπτικές δουλειές που μου άρεσαν, όπως ο “Γιούγκερμαν”, ο “Καρυωτάκης” και το σίριαλ του Περάκη “Λούφα και Παραλλαγή”.

Το μοναδικό “ναι” στον κόσμο των εμπορικών θα ειπωθεί από τον Παντελή μέσα από τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ μεγάλης κινητής τηλεφωνίας.

Διάβασε περισσότερα και δες βίντεο στο zappIT.gr

Read More

And More