Ε. Μελέτη: «Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω οικογένεια, αλλά ήταν ακατάλληλες οι συνθήκες»

Οι αλλαγές δεν τρομάζουν την Ελεονώρα Μελέτη. Λίγο πριν τη μετακίνηση της καθημερινής εκπομπής της «Πρωινή Μελέτη» στη μεσημεριανή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού Star, μιλά στη Real Life για την απόφαση του καναλιού να την φέρει αντιμέτωπη με την Ελένη Μενεγάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αποκαλύπτει ακόμα πράγματα για τον εαυτό της, αλλά και για τους μεγάλους έρωτες που έχει ζήσει.

Είσαι μόνη αυτή την περίοδο;
Ναι, είμαι μόνη μου. Απολαμβάνω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει, όπως το να μένω μόνη μου στο σπίτι, να βλέπω τους φίλους μου και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν. Είναι συνειδητή αυτή η απόφαση μου να μη θέλω σχέση τώρα. Όταν είμαι μόνη μου συνήθως δεν το δηλώνω, αποφεύγω να απαντάω. Δυστυχώς πολλές φορές μου χρεώνουν πρόσωπα και καταστάσεις που δεν υφίστανται.

Περιμένεις ένα μεγάλο έρωτα;

Έχω ζήσει αρκετούς μεγάλους έρωτες οπότε δεν ζω με το άγχος να ζήσω έναν ακόμη. Ανήκω στις τυχερές που έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα παραπάνω από μια φορά. Επίσης, είμαι από τις γυναίκες που δεν ορίζονται μέσα από τους μεγάλους έρωτες. Δεν είμαι ευτυχισμένη επειδή ντε και καλά είμαι ερωτευμένη. Χτίζω την ευτυχία μου γύρω από άλλα πράγματα και αυτό είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Δηλαδή, όλα είναι πιο ωραία όταν είσαι ερωτευμένη, αλλά αν δεν είσαι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέχει τίποτα καλό στη ζωή σου! Φυσικά, υποσυνείδητα όλοι οι άνθρωποι ψάχνουμε τον έρωτα. Αυτό δεν είναι και το φυσιολογικό;

Έχεις φανταστεί τον εαυτό σου με οικογένεια;
Αν το είχα φανταστεί, θα το είχα κάνει. Μου δόθηκε η ευκαιρία πάνω από μία φορά να κάνω οικογένεια, αλλά δεν την έκανα, που σημαίνει πως είναι για λίγο αργότερα αυτά τα σχέδια ή δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για να πραγματοποιηθούν. Ίσως αργότερα… Θα δείξει η νεκροψία!

Στο εξής θα σε βλέπουμε σε νέα ζώνη. Πώς σου φαίνεται η μετακίνηση;
Εντάξει, είναι μόνο μια αλλαγή στην ώρα. Ειλικρινά δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο, αυτό το γεγονός δεν το έχω επεξεργαστεί καθόλου μέσα μου. Ότι κάναμε το πρωί θα κάνουμε και τώρα, αλλά στις 13:00.

Δεν φοβάσαι την αναμέτρηση (με την Ελένη Μενεγάκη);

Δεν κάνω κάτι ριψοκίνδυνο για να φοβηθώ και δεν μου αρέσει γενικά να φοβάμαι στη ζωή μου. Εγώ, πάντως, θα θεωρήσω πως φέτος κρίνομαι για την πρωινή ζώνη. Όταν από τους εννέα τηλεοπτικούς μήνες έχεις φάει τους επτά στην πρωινή ζώνη, δεν μπορείς να μετρηθείς για τους τελευταίους δύο μήνες μιας σεζόν που τρέχει για όλους.

Σου αρέσει η εκπομπή της;
Την ώρα εκείνη κάνουμε σύσκεψη, έχουμε όλα τα προγράμματα μπροστά μας, αλλά δεν ακούμε φωνή. Ρίχνω μια ματιά στο τι συμβαίνει και ανάλογα με το θέμα μπορεί να σταθώ. Ωστόσο, η εκπομπή της Ελένης μου αρέσει πολύ

Read More

And More