Ποιους υποδέχεται αυτό το “Βράδυ” ο Π. Κωστόπουλος ;

Ακόμα ένα τηλεοπτικό ραντεβού με τον Πέτρο Κωστόπουλο μας φέρνει αποκαλύψεις και εξομολογήσεις από τα πιο περιζήτητα πρόσωπα της ελληνικής επικαιρότητας.
Αυτό το βράδυ της Πέμπτης ,λοιπόν, ξεκινά με τον Γιώργο Τράγκα. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναλύει και σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές με τον δικό του, όπως πάντα, μοναδικό τρόπο. Ποιον αποκαλεί «Jack Sparrow της πολιτικής» και ποιον «Felipe González»; Ποιον χαρακτηρίζει «ημίαιμο Πρίγκιπα» και ποιον «διπλοσάκουλο»; Ακόμα, ποιος πολιτικός θεωρεί πως είναι tres chic, τι δηλώνει για το τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ και ποιο κόμμα ισχυρίζεται πως δεν έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής παιδικές ασθένειες;

Δεύτερος καλεσμένος, ο Γιώργος Σιγάλας. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού δίνει τις προβλέψεις του για το Final Four 2012 και μιλάει για την καριέρα του στον αθλητισμό. Εξομολογείται γιατί προτιμάει να προπονεί παιδάκια από το να παίζει μπάσκετ. Ενώ ακόμα, μας αποκαλύπτει το γεγονός που συνέβη πριν 15 χρόνια και τον έχει συνδέσει με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Τέλος, η εκπομπή ολοκληρώνεται με την Ελευθερία Ελευθερίου να μας μιλάει για τη Eurovision. Για την εκπρόσωπο της ελληνικής συμμετοχής ήταν παιδικό όνειρο να λάβει μέρος στον διαγωνισμό; Το styling της ποιον «βασανίζει»; Τι λέει για την Ήβη Αδάμου; Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου το Βράδυ της Πέμπτης μας αποχαιρετά στον ρυθμό του Aphrodisiac κι εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Read More

And More