Day 4! Τελευταία μέρα του διαγωνισμού! Κέρδισε το Stylish άρωμα του Ralph Lauren!

Σήμερα είναι η τελευταία σου ευκαιρία να διεκδικήσεις ένα από τα αρώματα της ολοκαίνουριας συλλογής Ralplh Lauren με τίτλο The Big Pony Collection και μάλιστα προτού κυκλοφορήσει στα καταστήματα!

Το όνομα του τέταρτου και τελευταίου αρώματος με το χαρακτηριστικό 4 στην συσκευασία είναι το Stylish! Και παρακάτω μπορείς να μάθεις τα πάντα για το άρωμα που μπορεί να γίνει δικό σου!

Κάπως εξωτικό, αρκετά τολμηρό και αυθάδικο, το άρωμα 4 της σειράς The Big Pony Collection ανήκει στην κατηγορία των Oriental Floral αρωμάτων με βασικό συστατικό το αγριοκέρασο. Το συγκεκριμένο άρωμα έχει δημιουργηθεί για την γυναίκα που έχει στιλ και κάνει τα κεφάλια να γυρνάνε προς το μέρος της κάθε φορά που περνάει από κάπου. Η συσκευασία είναι μοβ, το χαρακτηριστικό άλογο ροζ και το νούμερο 4 σε έντονο κίτρινο!

Δες αποκλειστικά το making of του αρώματος!

Κέρδισέ το!
Διεκδίκησε κι εσύ το άρωμα 4 της αρωματικής σειράς The Big Pony Collection από τον Ralph Lauren συμπληρώνοντας παρακάτω την φόρμα συμμετοχής. Οι νικήτριες του διαγωνισμού και από τις τέσσερις ημέρες θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 23 Απριλίου

Read More

And More