“Asi” – “Sila” : Εξελίξεις με θέα τον Βόσπορο !

“Asi” :

Η Ασί θα δεχτεί την πρόταση γάμου που της κάνει ο Ντεμίρ. Η δεύτερη έκπληξη από τον Ντεμίρ, κάνει την Ασί ακόμα πιο ευτυχισμένη. Ο Ντεμίρ φέρνει από το Παρίσι ένα πανέμορφο νυφικό για την Ασί.

Η κατάθεση του Γκαλίπ στην αστυνομία, σχετικά με τη βραδιά της δολοφονίας προκαλεί ταραχή. Όλα αρχίζουν να στρέφονται εναντίον του Ντεμίρ. Στα μάτια του εισαγγελέα αυτός είναι ο βασικότερος ύποπτος. Η αντίδραση της Νεριμάν στα γεγονότα είναι πολύ σκληρή, καθώς διώχνει τον Ασλάν από το σπίτι και απαγορεύει στην Ασί και τον Ντεμίρ να βρίσκονται. Ο Ντεμίρ, ανακοινώνει στον Ιχσάν ότι θέλει να παντρευτεί την Ασί. Ο Αλί κάνει μια συμφωνία με τον Γκαλίπ, που θα είναι η αρχή της καταστροφής για τον Ντεμίρ.

“Sila” :

Οι δυσκολίες και οι στεναχώριες εξακολουθούν να πλήττουν τον Μποράν, τη Σιλά και τον Εμρέ.. Η Σιλά, από τη μια πλευρά, νιώθει τύψεις, ενώ από την άλλη θυμάται την υπόσχεση που έχει δώσει στον Μποράν.

Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις στη ζωή της Σιλά. Η Μπεντάρ κι η Ναρίν ενοχλούνται από την κατάσταση που επικρατεί. Η Γκιζέμ έχει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον πατέρα του Τζιχάν. Η Σιλά είναι στο πλευρό του Εμρέ στο νοσοκομείο. Η ευτυχία της, όμως, είναι δίπλα στον Μποράν…

Read More

And More