A. Kutcher – M. Kunis: Nέο ειδύλλιο; Πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί!

Η ίδια αρνείται ότι ξαναβγαίνει με τον πρώην της, Αshton Kutcher, αλλά η αλήθεια είναι όμως ότι οι δυο τους πέρασαν το Σαββατοκύριακο, μαζί!

Συγκεκριμένα πήγαν ένα τριήμερο στη θάλασσα, στην πόλη Carpinteria που βρίσκεται νότια στη Santa Barbara.

To ζευγάρι απαθανάτισε ο φακός, όταν βγήκε ν’ αγοράσει φρούτα και λουλούδια λίγες μέρες πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο και κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες όσο οι δυο τους ήταν στο παραθαλάσσιο μέρος!

Just good friends? Ashton Kutcher and Mila Kunis spent the weekend together, seen here the weekend before out in LA

Η Μila φορούσε ένα στενό μαύρο παντελόνι και ο Ashton λευκο t-shirt κι ένα πουκάμισο από πάνω. Σύμφωνα με το περιοδικό People, έφαγαν sushi και προσπαθούσαν να κρύβονται.

Οι δυο τους επέστρεψαν στο Los Angeles το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια της ίδιας ημέρας μια πηγή είπε το περιοδικό: Ήταν τόσο ερωτευμένος μ’ εκείνη όταν δούλευαν μαζί… Τη θεωρούσε θεά και πάντα έλεγε πόσο όμορφη είναι!”

“Εκείνη όμως ήταν με τον ηθοποιό Macaulay [Culkin] και έδειχνε να μην ενδιαφέρεται…”, συνέχισε. Από την προηγούμενη εβδομάδα που εντοπίστηκαν από τον φακό να είναι μαζί κι αφού είναι και οι δύο φρεσκοχωρισμένοι, οι φήμες οργιάζουν ότι είναι μαζί. Η Μila το αρνείται όμως και γενικά δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Η όμορφη ηθοποιός χώρισε μετά από οχτώ χρόνια σχέσης τον Ιανουάριο. O χωρισμός του Ashton από τη Demi Moore είναι σε όλους γνωστός…

Bέβαια υπήρξαν φήμες ότι έχει βγει και με τη Rihanna! Ο καιρός θα δείξει… Άτακτε Kutcher!

Old pals: Ashton and Mila starred in That 70s Show together

Read More

And More