Ραντεβού Γρηγόρη – Mega ! Τι θέμα έβαλε μεταξύ άλλων στο τραπέζι ο γνωστός παρουσιαστής…

Με αφορμή το αυριανό φινάλε του “Ομορφου Κόσμου”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε σήμερα κάποιες δηλώσεις, μέσα από τις οποίες αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις του με το Mega έχουν ,ήδη, ξεκινήσει, όπως επίσης και ένα από τα θέματα που έχει βάλει ο ίδιος στο τραπέζι των συζητήσεων σε σχέση με την επόμενη χρονιά, ενώ εννοείται πως σπεύδει να συμπληρώσει, πως αν η συνεργασία του με το Μεγάλο Κανάλι δεν πάει παρακάτω, θα στεναχωρηθεί πάρα πολύ, μιας και το Mega το θεωρεί σπίτι του.

Τι ακριβώς είπε σε σχέση με το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι και τις επαφές του με το κανάλι ;

“Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει ,ήδη, κάποιες πρώτες επαφές και κουβέντες με το κανάλι ,όμως, για την ώρα δεν έχουμε κάνει κάποια συνολική και ολοκληρωτική συζήτηση και για το συμβόλαιο και για του χρόνου.Μάλιστα σε αυτές τις πρώτες επαφές ,ήδη, έχω βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων την πρόταση ο “Ομορφος κόσμος” να πάει και του χρόνου !

– Πιστεύεις πως η συγκεκριμένη εκπομπή θα μπορούσε να πάει και για δεύτερη χρονιά ;
– Σίγουρα… Νομίζω πως ο “Ομορφος κόσμος” θα μπορούσε άνετα να συνεχίσει το ταξίδι του και του χρόνου, γιατί ουσιαστικά τώρα έχει πάρει για τα καλά φόρα και έχει… γκαζώσει

– Και πως είναι το… κλίμα στις συζητήσεις σου με το Mega ;
– Μία χαρά πολύ θετικό… Πάντα είναι πολύ θετικό το κλίμα όταν συζητάω με το Mega. Και οι σχέσεις μου με το Mega θα είναι πάντα άριστες ότι και να γίνει.

– Δηλαδή, αν δεν καταφέρετε να τα ξανά βρείτε, δεν θα στεναχωρηθείς;
– Φυσικά και θα στεναχωρηθώ γιατί το Mega για μένα είναι το σπίτι μου. Χρωστάω σχεδόν τα πάντα σε αυτό το κανάλι και στους ανθρώπους του. Ομως, άλλο το να στεναχωρηθεί κανείς γιατί δεν τα βρίσκει και άλλο να κακιώσει. Και εγώ ότι και να γίνει, δεν πρόκειται να κακιώσω με το Mega. Αν το έκανα αυτό, θα ήμουν τουλάχιστον αχάριστος !

Πηγή : Εθνος

Read More

And More