Β. Καγιά: Δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή αλλά με έχουν απατήσει!

Η Βίκυ Καγιά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στην επαγγελματική της ζωή. Σχεδόν όλα όμως είχαν να κάνουν με την μόδα όπως και η τελευταία της επιχειρηματική δραστηριότητα. Η ίδια έχει βρει πλέον τις ισορροπίες της ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική της ζωή και το μόνο που λείπει είναι ένα παιδί!

Η Βίκυ, καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τη ζωή της και την σχέση της με τον Νίκο Κριθαριώτη αλλά και για το αν έχουν περάσει κρίση! “Έχει αλλάξει πάρα πολλά στάδια η σχέση μας. Περάσαμε σε μια φάση που ήμασταν συνέχεια μαζί, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι. Στην αρχή δεν δούλεψε αλλά τα καταφέραμε μετά από 3 μήνες”, εκμυστηρεύεται η ίδια..

“Με τον Νίκο ήταν επιλογή μας να μην κάνουμε κατευθείαν παιδί. Μετά το γάμο μας είχαμε πολλές δυσκολίες και θανάτους. Πέσαμε και οι δυο απότομα. Στο σημείο που υπήρξαν κενά στη σχέση μας”, εξηγεί η Βίκυ.

Μετά από 6 χρόνια σχέσης και από τα οποία τα 2,5 είναι παντρεμένοι, η Βίκυ δεν μπορεί να εξηγήσει πως εξελίχθηκε τόσο γρήγορα. “Υπάρχει ένα παράδοξο στη σχέση μας. Ήμασταν φίλοι και γνωριζόμασταν χρόνια. Δεν ξέρω πως εξελίχθηκε αυτό το πράγμα σε έρωτας, σχέση και γάμο”, αναφέρει.

Πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους;
Είμαστε ευλογημένοι. Την τελευταία στιγμή μας γυρνάει κάτι στο μυαλό, τα βρίσκουμε και όλα καλά! Ποιος δεν περνάει κρίση;

Πότε σκοπεύουν να κάνουν παιδί;
Ο Νίκος είναι ένα πάρα πολύ θετικό και καλό παιδί. Να βγάλει δοντάκια όπου να ΄ναι και μετά θα κάνουμε παιδί κι εμείς. Είμαι κι εγώ σαν μικρό παιδί! Ευτυχώς που τα βρήκαμε κι εκεί.

Τι κάνουν οι δυο τους όταν είναι μαζί;
Ταιριάζουμε πολύ στο θέμα αγάπης. Έχει μεγάλη σημασία στη ζωή μας. Μας αρέσει να βλέπουμε μαζί ταινίες, να γελάμε και να παίζουμε σαν μικρά παιδιά. Να έχουμε τους φίλους μας από το Δημοτικό, να μαγειρεύουμε και να κάνουμε ωραία πράγματα στο σπίτι. Στο επαγγελματικό δεν μπλέκομαι εγώ σε εκείνον κι εκείνος σε μένα.

Τον ζηλεύει;
Έχω μάθει να εμπιστεύομαι τον άνθρωπο που αγαπάω. Δεν ζηλεύω. Ξέρει πως αν κάνει κάτι παράτυπο, θα γυρίσει σπίτι και δεν θα είμαι εκεί.

Έχει απατήσει στη ζωή της;
Δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ξεκάθαρη σε αυτά τα πράγματα. Αν και με έχουν απατήσει όταν ήμουν μικρή! Γιατί να μην φάω κέρατο;

Read More

And More