H E. Mανωλίδου στην Τατιάνα! Τι έκοψε λόγω κρίσης! Γιατί προσπάθησε να μπλοκάρει το facebook της κόρης της

Σαν δυο φίλες συζήτησαν σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου με την Τατιάνα. Η κριτής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” εκμυστηρεύτηκε πράγματα για την καθημερινότητά της, για τον γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη, τα παιδιά της αλλά και την talent show του ΑΝΤ1.

Η Ευγενία δεν δίστασε να αναφερθεί για μία ακόμη φορά στις φήμες που την ήθελαν να περνάει κρίση στο γάμο της. Οι φήμες, σύμφωνα με την ίδια, πιθανότατα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι δεν έκαναν για κάποιο διάστημα κοινές δημόσιες εμφανίσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκμυστηρεύτηκε πως με τον σύζυγό της δύσκολα είχαν περάσει στην αρχή του γάμου τους. Είχαν ήδη 7 χρόνια σχέσης όταν παντρεύτηκαν, μέχρι να βγει το διαζύγιό της και να παντρευτούν.

Το ζευγάρι έχει βρει τους δικούς του τρόπους επικοινωνίας και παρόλο που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη είναι πολύ σημαντικές φροντίζουν να μην μεταφέρουν την ένταση στο σπίτι. “Δεν μεταφέρουμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευγενία. Μιλώντας για την σχέση της με τον σύντροφό της και για το αν ζηλεύει ανέφερε πως την εποχή που ήταν στο Dancing with the stars απέφευγε τους πολύ σέξι χορούς!

Η Ευγενία μίλησε όμως και για τα παιδιά της και ειδικά την κόρη της Θεοδώρα με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση. Οι δυο τους είναι φίλες αλλά η ίδια φροντίζει να είναι όσο αυστηρή χρειάζεται για να έχει η κόρη της σωστή ανατροφή. Όταν είδε για παράδειγμα τους βαθμούς της να πέφτουν πήρε μέτρα: “Προσπάθησα να μπλοκάρω τη σελίδα της κόρης μου στο facebook γιατί έμπαινε πολλές ώρες”.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί όμως και στην άτυχη στιγμή στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και την επίθεση που δέχθηκε. “Ήρθε για να μας δείξει το ταλέντο του στο θράσος”, σχολίασε χαριτολογώντας.

Τέλος, η Ευγενία μίλησε για την οικονομική κρίση και το πως επηρεάζει την καθημερινότητά της. Αυτό που έχει κόψει είναι σίγουρα οι ακριβές κρέμες που χρησιμοποιούσε και τις αντικατέστησε με αντίστοιχες από το φαρμακείο. Ρούχα και αξεσουάρ δεν αγόραζε ιδιαίτερα και τώρα είναι τυχερή που συνεργάζεται με γνωστή εταιρεία ρούχων που της δίνει τα φορέματα που φοράει στις εμφανίσεις της.

Δες απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Read More

And More