Γιατί δεν μπορείς να “μπλοκάρεις” τον ιδρυτή του Facebook;

Κάθε χρήστης που έχει λογαριασμό στο Facebook έχει τη δυνατότητα να κάνει block σε όποια από τις επαφές του επιθυμεί, υπάρχει όμως κάποιος τον οποίο δεν μπορείς να απομακρύνεις από τις επαφές σου. Ο λόγος για τον ίδιο τον ιδρυτή του Facebook που φαίνεται πως δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη.

Ο ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω για το Facebook απ’ ό,τι οι υπόλοιποι χρήστες του και γι’ αυτό κανένας δεν μπορεί να του κάνει “block”. Αν λοιπόν, έχει προσθέσει τον Mark Zuckerberg στους φίλους σου, πρέπει να ξέρεις πως δεν θα τον αποχωριστείς ποτέ από το προφίλ σου.
Σύμφωνα με το site, blockzuck.com κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να κάνει block σε οποιονδήποτε χρήστη Facebook εκτός από τον ίδιο τον Zuckerberg και όσοι θέλουν να το προσπαθήσουν το μόνο δουν στην οθόνη είναι το μήνυμα “General Block failed error: Block failed”!
Ωστοσο, πληροφορίες μέσα από το Facebook, ανφέρουν πως το σφάλμα αυτό, δημιουργείται όταν σ’ έναν χρήστη έχουν γίνει πολλές φορές block κι έτσι το σύστημα αυτόματα νομίζει οτι είναι στόχος κάποιας viral δραστηριότητας με αποτέλεσμα να τον προστατεύει.

Read More

And More