Η πρώτη ενυδατική κρέμα νυκτός! Από την Biotherm!

Ήξερες ότι τις βραδινές ώρες η επιδερμίδα μας έχει την τάση να αναδομείται γρηγορότερα; Κι επιπλέον, έχει ανάγκη από περισσότερη ενυδάτωση! Αυτό το λανσάρισμα μετράει ήδη ένα μήνα, αλλά δεν σου έγραψα κάτι γιατί ξεκίνησα να φοράω την Aquasource Night της Biotherm και το αποτέλεσμα με έφτασε μέχρι αυτές τις γραμμές!

Aquasource Night της Biotherm: η έρευνα
Πόσο συχνά ξυπνάς ξεκούραστη μετά από έναν καλό ύπνο, αλλά με ξηρή επιδερμίδα που τραβάει σαν να μην ξεκουράστηκε καθόλου; Υπάρχει αιτία. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν μετά από μελέτες ότι: ΤΗ ΝΥΧΤΑ, Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΝΕΡΟ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!

Tα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, ένας σημαντικός παράγοντας ζωντάνιας του δέρματος, διακυμαίνονται διαρκώς καθώς το νερό από το κυρίως δέρμα περνάει μέσω της επιδερμίδας για να εξατμιστεί στην επιφάνεια του δέρματος, αυτή η φυσική διαδικασία εξάτμισης επιταχύνεται έντονα στη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, ακόμη κι αν αισθάνεσαι ξεκούραστη, η επιδερμίδα σου συχνά είναι ξηρή και τραβάει. Ωστόσο, μόνο 35% των γυναικών χρησιμοποιούν προϊόν περιποίησης νύχτας.

Συνδυάζοντας αυτό το κρίσιμο στοιχείο νυχτερινής συμπεριφοράς της επιδερμίδας με την εξειδίκευση της AQUASOURCE στη βαθιά ενυδάτωση, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν μια ριζικά νέα προσέγγιση της περιποίησης της επιδερμίδας τη νύχτα, την AQUASOURCE NUIT, μια εξειδικευμένη κρέμα νυχτερινής περιποίησης από την AQUASOURCE.

Ήξερες ότι όσο κοιμάσαι η επιδερμίδα σου είναι εντελώς ξύπνια;
Χρονοβιολογικές μελέτες (μελέτες των χρονικών βιολογικών κύκλων) δείχνουν ότι η επιδερμίδα λειτουργεί σύμφωνα με κιρκάδιους ρυθμούς, επιδεικνύοντας παρόμοια συμπεριφορά ύπνου-αφύπνισης με τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Στη διάρκεια της ημέρας, τα κύτταρα του δέρματος βρίσκονται σε αμυντική λειτουργία, ενεργοποιώντας φυσικούς μηχανισμούς προστασίας από το εξωτερικό περιβάλλον. Αντίθετα, στη διάρκεια του ύπνου, η επιδερμίδα γίνεται πιο δραστήρια, μπαίνοντας σε λειτουργία επανόρθωσης ώστε να διασφαλίσει καλύτερα την επαρκή άμυνά της στη διάρκεια της ημέρας. Οι βιολόγοι της Biotherm προσπάθησαν να κατανοήσουν καλύτερα αυτές τις διαφορές, ώστε να αντιμετωπίσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας κάθε στιγμή της ημέρας και νύχτας.

Έτσι κατέληξαν στην Biotherm Aquasource Night, την πρώτη ενυδατική κρέμα αποκλειστικά για την νύχτα! Έχει τέλεια υφή, είναι σε μορφή gel κι έτσι μπορεί να φορεθεί ακόμη και από τις πιο λιπαρές επιδερμίδες! Επιπλέον, το άρωμά της είναι άκρως χαλαρωτικό (όπως και κάθε Biotherm αγαθό!).Θα την βρεις στα 43.00 ευρώ.

Read More

And More