H Δέσποινα στην Τατιάνα: Το ερωτικό κομμάτι με τον Ντέμη κρατιέται με… το σεξ!

Εργαζόμενη μητέρα και καλή νοικοκυρά αλλά ταυτόχρονα και καλή σύζυγός. Η Δέσποινα Βανδή είναι συνειδητοποιημένη για τον ρόλο που έχει και φροντίζει να τα κάνει όλα καλά! Είναι από τις παραδοσιακές γυναίκες που θέλει να περνάνε όλα από το χέρι της και μοιράζεται με την Τατιάνα και τους θεατές του Μίλα τα μυστικά της!

Εκτός από το μοναδικό κέικ που έφτιαξε και την συνταγή μπορείς να βρεις εδώ, η Δέσποινα μίλησε και για την οικογένειά της, τα παιδιά της και την σχέση της με τον σύζυγό της! Μία από τις ερωτήσεις που απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια είναι το πως διατηρεί την ερωτική της ζωή με τον Ντέμη Νικολαΐδη ζωντανή μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί.

“Θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να χάνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Θεωρώ ότι εξομαλύνει πάρα πολύ τις όποιες εντάσεις που μπορεί υπάρχουν κατά καιρούς και φέρνει πολύ κοντά. Δεν πρέπει να το αφήνεις… ”, εξηγεί η Δέσποινα.

Η τραγουδίστρια συμβουλεύει τις γυναίκες να μην αφήνονται και όταν νιώθουν ότι δεν έχουν κέφι να βγαίνουν έξω! “Πήγαινε έστω στο ταβερνάκι της γειτονιάς σου. Βγες! Γιατί με το που θα βγεις θα βγάλεις τη φόρμα, θα βάλεις κάτι άλλο, θα βάλεις λίγο ρουζ, θα φτιαχτείς λίγο κι αμέσως θα αλλάξει η διάθεση. Αν το αφήσεις σε αφήνω κι αυτό. Το ξέρω γιατί το έχω περάσει”, υποστηρίζει.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More