Παρασκευή στα everest με 10% έκπτωση!

Η everest, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με σημαντική θέση στην αγορά εστίασης, βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των καταναλωτών σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Έχοντας χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, από το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας, διαμορφώνει ειλικρινείς προσφορές μειώνοντας τις τιμές σε δημοφιλή προϊόντα της με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή αλλά και την διασφάλιση `της καλύτερης δυνατής σχέσης μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, με στόχο την αναζωογόνηση και την τόνωση της κίνησης του κέντρου, την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της πόλης και την καλλιέργεια θετικής ψυχολογίας στην αγορά του κέντρου της Αθήνας.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την συμβολή του στην προσπάθεια αυτή, η everest θα συμμετέχει ενεργά στη δράση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών προσφέροντας κάθε Παρασκευή από τις 23 Μαρτίου έως 6 Απριλίου, 10% έκπτωση σε όλους τους επισκέπτες στα καταστήματα everest στο κέντρο της Αθήνας (Σύνταγμα, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Ακαδημίας, Σόλωνος & Σίνα και Σόλωνος & Χαρ. Τρικούπη). Η παραπάνω έκπτωση θα ισχύει στο σύνολο των προϊόντων που διαθέτουν τα καταστήματα everest.

Σε μια περίοδο όπου η ιδιωτική πρωτοβουλία καλείται να διαδραματίσει ένα κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια στήριξης της αγοράς, εταιρείες με ηγετική θέση στον κλάδο, όπως η everest, οφείλουν αποτελέσουν παράδειγμα μέσω της συμμετοχής τους σε ανάλογες δράσεις.

Σχετικά με την πολιτική μείωσης τιμών:
Η everest, ως αμιγώς ελληνική εταιρεία που σέβεται τον καταναλωτή, ξεκίνησε πρώτη από τις αρχές του 2010, μια πρωτοβουλία μείωσης τιμών σε δημοφιλή προϊόντα απορροφώντας μέρους του κόστους αυτών, προς όφελος του. Την προσπάθεια αυτή συνεχίζει να υποστηρίζει με συνέπεια μέχρι και σήμερα, προσφέροντας δημοφιλή προϊόντα σε συμφέρουσες προσφορές με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών.

Read More

And More