ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τι έκανε προχθές το μεσημέρι ο Sakis στον ΑΝΤ1 ;

Μεσημεράκι Τρίτης και ο Σάκης Ρουβάς – Θεός όπως πάντα – βρέθηκε να περπατά στους δρόμους του Αμαρουσίου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στον Παράδεισο, αφού είχε ένα κρίσιμο ραντεβού με τα στελέχη του ΑΝΤ1. Ενα ραντεβού απο το οποίο θα κρινόταν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Sakis συναντήθηκε με την διοίκηση του καναλιού, προκειμένου να συζητήσουν την …επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα μία σεζόν, για ακόμα ένα “X-Factor” .Βλέπετε, το τρέιλερ των συμμετοχών ήδη παίζει στον αέρα, ενώ μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, θα πρέπει να ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα και το …τουρ της κριτικής επιτροπής, προκειμένου να εντοπίσουν νέα …φυντάνια και να τους δώσουν την ευκαιρία να κάνουν το μουσικό τους όνειρο πραγματικότητα.

Εννοείται πως ο ΑΝΤ1 επιθυμεί ο Σάκης Ρουβάς να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο τιμόνι του συγκεκριμένου πρότζεκτ ,αφού πιστεύουν πως ο Σάκης έχει ταυτιστεί μ ΄αυτό και αναμφισβήτητα κουβαλά ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας του.

Η συζήτηση του γνωστού καλλιτέχνη με την διοίκηση του καναλιού έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Σάκης δεν ήταν καθόλου αρνητικός στο να δώσουν και πάλι τα χέρια, παρά το γεγονός πως όπως σε όλους έτσι και σε εκείνον πρότινε το κανάλι ψαλίδισμα αποδοχών , λόγω …κρίσης βεβαίως – βεβαίως .

Εκείνος απο την πλευρά του φάνηκε να δείχνει κατανόηση ,όμως, έθεσε με την σειρά του έναν όρο για να πει και πάλι το μεγάλο “ναι”. Ποιος ήταν αυτός ο όρος απο τον οποίο πιθανότατα θα εξαρτηθεί και η παρουσίαση του στο πρόγραμμα; Η κριτική επιτροπή και γενικότερα όλοι οι συντελεστές της συγκεκριμένης παραγωγής ,να παραμείνουν ίδιοι και απαράλαχτοι.

Βλέπετε, ο Σάκης έχει συνεργαστεί μαζί τους άψογα τα τελευταία χρόνια, οπότε νιώθει κι ασφάλεια, γεγονός σίγουρα ιδιαίτερα σημαντικό για ΄κείνον. Ετσι, αν η σύνθεση του “X-Factor” παραμείνει ίδια, παραμένει και ο Σάκης. Σε περίπτωση ,όμως, που υπάρξουν αλλαγές, τότε οι συζητήσεις του με τον ΑΝΤ1, ίσως θα πρέπει να ξεκινήσουν απο την αρχή ή μάλλον απο το …μηδέν !

Παρόλα αυτά, απ ΄ότι δείχνουν για την ώρα τα τηλε-φαινόμενα, όντως οι συντελεστές του “X-Factor 3” θα είναι ίδιοι. Αποτέλεσμα; …Ρουβίτσες όλου του κόσμου ηρεμίστε !

Read More

And More