Η νέα σειρά “Connect” της Ideal Standard!

H νέα σειρά “Connect” της Ideal περιλαμβάνει νέα μεγέθη νιπτύρων, έπιπλα, καθρέφτες και ό,τι άλλο αξεσουάρ μπάνιου σου λείπει!
Η Ideal Standard εμπλουτίζει τα προϊόντα της και εσείς απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο την καθημερινή σας περιποίηση! Η ανανεωμένη και πλήρως ολοκληρωμένη πρόταση για το μπάνιο “Connect” επεκτείνεται, διατηρώντας ένα ενιαίο και σύγχρονο σχεδιαστικό concept!
Η επιτυχημένη σειρά διευρύνθηκε δίνοντας μια πληρέστατη γκάμα για ό,τι σας είναι απαραίτητο στο μπάνιο. Νέα μεγέθη νιπτήρων, έπιπλα, καθρέπτες, μπαταρίες, αξεσουάρ μπάνιου αλλά και καμπίνες ντους, ντουσιέρες και panels για μπανιέρες, κάνουν το παιχνίδι των συνδυασμών να μεγαλώνει!
Δημιουργία του βραβευμένου designer Robin Levien, η σειρά προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και μεμονωμένα προϊόντα.
Η πλούσια παλέτα διαστάσεων, χρωμάτων και υλικών των νέων επίπλων αλλά και οι ανανεωμένοι βοηθητικοί αποθηκευτικοί χώροι της σειράς Connect, θα σας βοηθήσουν ώστε να οργανώσετε πλήρως το μικρό ή μεγάλο σας μπάνιο. Όλα τα συρτάρια και οι πόρτες διαθέτουν μηχανισμό Soft Closing για να απολαμβάνετε την αθόρυβη λειτουργικότητά τους. Ο καθαρισμός τους θα είναι παιχνίδι, χάρις στην εύκολη απεξάρτηση των συρταριών.

Στους νιπτήρες Connect, έχετε πάντα τη δυνατότητα να επιλέξτε ανάμεσα σε 3 σχεδιαστικές προσεγγίσεις: Arc, Cube & Sphere. Τώρα προστίθενται επιπλέον στην διάθεσή σας νέοι νιπτήρες επίπλων σε 5 διαστάσεις, καθώς και 4 διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης –ελεύθερη, σε πάγκο, ή σε έπιπλο.
Η μεταμόρφωση στο μπάνιο σας, θα ολοκληρωθεί με τις νέες επιλογές στην καθημερινή σας απόλαυση στο ντους. Καμπίνες ντους με δυνατότητα συνδυασμού με ντουζιέρες, γωνιακές παραλληλόγραμμες ή τετράγωνες, σε μεγάλο αριθμό διαστάσεων για να συναντήσουν τις δικές σας ανάγκες. Στα κρύσταλλα ασφαλείας με την ειδική επίστρωση Ideal Clean, το νερό γλιστρά, αφήνοντας πίσω του διάφανες, σχεδόν αόρατες επιφάνειες, ώστε η αισθητική του χώρου να παραμένει ανεπηρέαστη.
Αν πάλι προτιμάτε μπανιέρα και ντους μαζί, μπορείτε να διαλέξετε panels μπανιέρας Connect, σχεδιασμένα για μέγιστη λειτουργικότητα, ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση, ώστε το μπάνιο ή το ντους σας ,να γίνεται απόλαυση σε όλες τις ηλικίες!
Στην πλήρη σειρά Connect, θα βρείτε πλέον και όλα τα αναγκαία αξεσουάρ μπάνιου που προσθέτουν χαρακτήρα σε ένα μπάνιο, όπως σαπουνοθήκη, δοχείο για κρεμοσάπουνο, άγκιστρα, ράφια, χαρτοθήκη. Οι νέες μπαταρίες της σειράς θα συνδυαστούν τέλεια με τις Connect επιλογές σας! Η μπαταρία νιπτήρα Connect διαθέτει καινοτομικό σύστημα Idealblue, που δεν επιτρέπει στο νερό να έρχεται σε επαφή με τα μεταλλικά στοιχεία της μπαταρίας. Με την εγγύηση της τεχνολογίας Ideal Standard σε κάθε μοντέλο της σειράς, το μπάνιο σας μετατρέπεται σε “σίγουρη” απόλαυση!
Η σειρά Connect της Ideal Standard, μεγάλωσε για να σας δώσει τη δυνατότητα να μετατρέψετε ακόμα και τον πιο μικρό χώρο σε ένα μοντέρνο, εργονομικό και λειτουργικό μπάνιο!
Την ανανεωμένη συλλογή Connect της Ideal Standard, μπορείτε να την δείτε στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας και για να τα αγοράσετε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα.
Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2

Read More

And More