Α. Γεωργιάδης – Ε. Μανωλίδου: Έχουμε περάσει κρίση στον γάμο μας αλλά την ξεπεράσαμε!

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της ελληνικής showbiz και σε καμία περίπτωση δεν σου περνάει απαρατήρητο! Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνη Γεωργιάδη που έδωσαν μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις τους στο Πρώτο Θέμα. Εκεί, μίλησαν για όλους και για όλα! Την κριτική που δέχονται, την κρίση που πέρασε ο γάμος τους, ακόμη και αν θα εκδώσουν με κοινή φωτογραφία το προεκλογικό φυλλάδιο του Άδωνη!

Η παραίτηση του Άδωνη Γεωργιάδη από Υπουργός Ναυτιλίας και οι επιπτώσεις στην οικογένεια

Μπορεί το διάστημα που επιτέλεσε Υπουργός Ναυτιλίας ο Άδωνις Γεωργιάδης να έδωσε αίγλη στο όνομά του, όμως η Ευγενία Μανωλίδου έχει αντίθετη γνώμη γι’ αυτό. Μάλιστα, λέει ότι όσο ήταν Υπουργός τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για την οικογένεια διότι δεν βλέπονταν καθόλου. “Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή για εμένα που έχω συνηθίσει τον Άδωνη πιο ενεργό στην οικογενειακή μας ζωή. Δεν σας κρύβω ότι η παραίτησή του με έκανε να νιώσω τεράστια ανακούφιση”, λέει χαρακτηριστικά στην συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα”, η Ευγενία Μανωλίδου.

Πολιτική σκηνή vs showbiz

Δεν είναι λίγες φορές που ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω του επαγγέλματος της συζύγου του. “Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε αυτές τις εκλογές ήταν η επίθεση που δέχτηκε η Ευγενία από τον Καμμένο. Δεν περίμενα ότι θα απαντούσε σε μια δική μου πολιτική κριτική σχολιάζοντας “Δεν απαντώ στον κύριο Γεωργιάδη και στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και παρόλο που για τον ίδιο πολιτική και showbiz έχουν πολλά κοινά όπως λόγου χάρη η περίσσια υποκρισία, όπως αναφέρει ο ίδιος, η Ευγενία απαντά “Αν ερχόταν ο Άδωνις να μου πει ξέρεις, τώρα που ανέλαβα ένα τέτοιο πολιτικό πόστο θα πρέπει να σταματήσεις τις ψυχαγωγικές εκπομπές, εννοείται θα σταματούσα και μάλιστα αμέσως”. Και συνεχίζει λέγοντας: “Υπάρχει μια χαρακτηριστική περίπτωση όπου με είχα φωνάξει κάποιο κανάλι για να μου προτείνει εκπομπή κι εγώ τους είπα: “Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή την στιγμή. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον Άδωνη”. Επειδή βιάζονταν, θυμάμαι ότι ο διευθυντής προγράμματος βγήκε για λίγο έξω από το γραφείο του προκειμένου να του τηλεφωνήσω!”.

Η κρίση στο γάμο τους- “Έχω ψάξει το κινητό της Ευγενίας!”
Πριν από αρκετό καιρό οι φήμες περί κρίσης στο γάμο της Ευγενίας και του Άδωνη είχαν φουντώσει. Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν έχουν περάσει κρίση στα δέκα χρόνια γάμου η Ευγενία απάντησε ότι υπήρξαν κανα δυο φορές παλιότερα ωστόσο δεν είχαν γίνει αντιληπτές από τον Τύπο τονίζοντας πως ό,τι είχε γραφτεί τελευταία ήταν πέρα για πέρα αναληθές. Πάντως, ο Άδωνις Γεωργιάδης σε άλλη ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει ζήλια στη σχέση, δεν δίστασε να παραδεχτεί: “Έχω ψάξει το κινητό της Ευγενίας!”. Όπως και να ΄χει, όπως παραδέχθηκαν και οι δύο στη συνέντευξη, η Ευγενία στο σπίτι είναι πέρα για πέρα παραδοσιακή και μάλιστα φέρνει στον Άδωνη πρωινό και καφέ στο κρεβάτι!

Ο προεκλογικός αγώνας και η οικονομική κρίση

Τον επόμενο καιρό είναι πολύ πιθανό να δούμε προεκλογικά φυλλάδια με τα πρόσωπα του Άδωνη και της Ευγενίας σε κοινή φωτογράφιση, όπως αποκάλυψαν στην συνέντευξή τους. Όμως, πέραν του προεκλογικού αγώνα, το ζευγάρι έχει να σκεφτεί και τα οικονομικά του σπιτιού αφού όπως δήλωσε ο Άδωνις “Βιώνω μια από τις χειρότερες οικονομικές περιόδους της ζωής μου! Υπάρχουν ένα σπίτι, τρία παιδιά και μια αγωνία για το μέλλον όπως υπάρχει και σε όλους!”.

Read More

And More