Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη: Μια δύσκολη όψη. Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Τη Δευτέρα στις 4 Ιουνίου, πραγματοποιείται η Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης, στην 14η μοίρα του Τοξότη. Η επιρροή της Έκλειψης έχει ήδη ξεκινήσει από τις 20 Μαΐου (όπου τότε πραγματοποιήθηκε και η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων) και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου. Δεδομένου ότι εκείνη την ημέρα, το φεγγάρι πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Άρη, φανερώνει ότι οι μέρες που ακολουθούν είναι γεμάτες από εντάσεις, ανατροπές, καβγάδες, ασυμφωνίες και παρορμητισμό.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, περνά από δοκιμασία τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας, φέρνει ανακατατάξεις σε βασικούς τομείς της ζωής μας, ενώ η πίεση, η ένταση και τα προβλήματα θα μας επηρεάσουν άμεσα είτε και έμμεσα. Μέχρι τις 19 Ιουνίου, θα πρέπει να διαχειριστούμε με περισσότερη ψυχραιμία αλλά και διπλωματία τις επικοινωνίες, τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις μας και θα ήταν πιο φρόνιμο να είμαστε πιο προσεχτικοί σε κάθε κίνησή μας, ακόμα και στην οδήγηση!

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Οι Καρκίνοι, επειδή έχουν ως κυβερνήτη τους την Σελήνη, να αναμένουν ότι θα βιώσουν συναισθηματικές εντάσεις. Τα ζώδια που εντέλει μπορούν να βγουν ευνοημένα από την Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, που γεννήθηκαν στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ
ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 4 Ιουνίου στο φιλικό για σένα ζώδιο του Τοξότη, δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σου. Από τις 20 Μαΐου ως και τις 19 Ιουνίου, είναι ένα έντονο, δραστήριο διάστημα για σένα κατά το οποίο θα έχεις επαφές, συμφωνίες, μετακινήσεις αλλά και νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα της ζωής σου. Είναι ιδανικό το διάστημα για να ξεκινήσεις ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, να έρθεις σε επαφές με ανθρώπους και να συζητήσεις για εργασία, για να κάνεις προτάσεις που θα στεφθούν με επιτυχία και φυσικά τώρα μπορείς να προγραμματίσεις και ένα ταξιδάκι. Γενικότερα διακρίνεσαι από πνευματική εγρήγορση και αυτό θα σε βοηθήσει να αρπάξεις νέες ευκαιρίες για τη ζωή σου. Ωστόσο θα σε συμβούλευα κάποιες στιγμές να μετριάζεις τον παρορμητισμό σου, να προσέχεις τα λόγια σου και να δείχνεις μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα τα λόγια που ακούς από τους γύρω σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Σταθερέ και λογικέ φίλε Ταύρε, το διάστημα από 20 Μαΐου ως και 19 Ιουνίου, είναι ιδιαίτερα έντονο και εκρηκτικό για το ζώδιό σου! Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζει άμεσα, τον τομέα των οικονομικών σου και έτσι αυτή την περίοδο θα δεχθείς πιέσεις προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις σου. Τώρα έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν νομικά, συνταξιοδοτικά, κληρονομικά, τραπεζικά ή μισθολογικά ζητήματα. Θα προκύψουν κάποια ανακατατάξεις, κάποιες αλλαγές ή κάποια δυσάρεστη εξέλιξη που σε αναστατώσει και θα χρειαστεί να κάνεις έναν καλό προϋπολογισμό προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Δώσε προσοχή στους οικονομικούς όρους των συμφωνιών που πιθανότατα να υπογράψεις αυτό το διάστημα και για την ώρα καλύτερα να μην κάνεις νέα οικονομικά ανοίγματα. Ωστόσο οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι διέξοδος στο οικονομικό σου άγχος, θα είναι αυτή την περίοδο ο «έρωτας»! Το εκρηκτικό ερωτικό πάθος, θα σου χαρίσει αλησμόνητες ερωτικές στιγμές και θα ανεβάσει τη λίμπιντό σου στα ύψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικοινωνιακέ και εύστροφε φίλε Δίδυμε, σίγουρα έχεις περάσει δύσκολα αυτή την περίοδο, αφού τόσο η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου που πραγματοποιήθηκε στις 21/5 όσο και η τωρινή Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη (στις 4/6), επηρεάζουν άμεσα το ζώδιό σου και συγκεκριμένα τους τομείς των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Διανύεις ένα διάστημα κατά το οποίο θα κληθείς να πάρεις τελικές αποφάσεις για την εξέλιξη κάποιων μόνιμων σχέσεων στη ζωή σου και η περίοδος αυτή είναι αρκετά μεταβατική αλλά και μεταμορφωτική. Στην εργασία σου, θα προκύψουν ανακατατάξεις και αποχωρισμοί με συναδέλφους, που ναι μεν προς στιγμή θα σου είναι δυσάρεστες όλες αυτές οι εξελίξεις, στην πορεία όμως θα καταφέρεις να προσαρμοστείς σε αυτές. Στον τομέα του γάμου, ή της αισθηματικής σχέσης είναι σε ένα κομβικό σημείο κατά το οποίο πρέπει να πάρεις αποφάσεις. Είναι η στιγμή που θα πρέπει να κλείσεις ένα δυσάρεστο κεφάλαιο προκειμένου να ανοίξεις ένα καινούριο. Δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι αλλά ούτε και να πιέζεσαι, γιατί ούτως ή άλλως είσαι από τους ανθρώπους που πάντα βρίσκεις λύσεις για όλα και έχεις και την ικανότητα να προσαρμόζεσαι εύκολα και γρήγορα σε κάθε συνθήκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τρυφερέ και αγαπημένε φίλε Καρκίνε, όπως ήδη γνωρίζεις, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου είναι η Σελήνη, επομένως κάθε Σεληνιακή Έκλειψη σε επηρεάζει σημαντικά και σου προκαλεί μία έντονη συναισθηματική υπερένταση. Η Έκλειψη Σελήνης του Ιουνίου, στις 4 του μήνα, πραγματοποιείται στον 6ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, αυτό σημαίνει ότι διανύεις μία άκρως απαιτητική περίοδο, κατά την οποία νιώθεις πως ήδη έχεις αρχίσει να εξαντλείς όλα τα αποθέματα ενέργειας τα οποία έχεις. Στο χώρο της εργασίας σου το κλίμα έχει γίνει απαιτητικό, η πίεση, ο ανταγωνισμός και οι απαιτήσεις σε φθείρουν ψυχολογικά και σε αναγκάζουν να εργαστείς περισσότερες ώρες. Οι υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε αγχώνουν, ενώ παράλληλα δεν βρίσκεις χρόνο για την αισθηματική σου ζωή ή ακόμα και για τον εαυτό σου προκειμένου να ανανεωθείς και να χαλαρώσεις. Όλο αυτό το έντονο κλίμα, θα συνεχιστεί μέχρι και τις 19 Ιουνίου, γι’ αυτό σου συνιστούμε να βρίσκεις χρόνο για ξεκούραση αλλά και αγαπημένες δραστηριότητες και να προσέχεις την διατροφή σου!

ΛΕΩΝ: Λαμπερέ και γενναιόδωρε φίλε Λέοντα, για μία ακόμα φορά έχεις να ζήσεις πολύ έντονες στιγμές και να απολαύσεις το συναίσθημα σε όλο του το μεγαλείο. Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, δεν επηρεάζει με αρνητικό τρόπο το ζώδιό σου, ίσα – ίσα που σου χαρίζει εύνοια στον τομέα του 5ου οίκου του Ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την έκφραση, τα παιδιά, και το συναίσθημα. Από τις 20 Μαΐου ως τις 19 Ιουνίου είναι ένα διάστημα που το συναίσθημα αγγίζει κόκκινο, το πάθος, η ένταση, η ζήλια και ο ερωτισμός κάνουν την καρδιά σου να χτυπά στους ρυθμούς του έρωτα! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση τότε αυτή την περίοδο μπορεί να καταλάβεις πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία του συντρόφου σου στη ζωή σου και θα διεκδικήσεις πολύ καλύτερες συνθήκες στη σχέση σου και θα το καταφέρεις. Αν όμως, είσαι σε περίοδο χωρισμού ή δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, τότε μία επανασύνδεση θα δώσει άλλο νόημα στις μέρες που ακολουθούν! Παράλληλα η δημιουργικότητα και η εκφραστικότητά σου θα αποτελέσουν αυτή την περίοδο το κλειδί που θα σου ανοίξει νέες πόρτες σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λογικέ και πρακτικέ φίλε Παρθένε, ανήκεις στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού και οι εκλείψεις Μαΐου – Ιουνίου σε επηρεάζουν σημαντικά. Η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη που πραγματοποιείται στις 4 Ιουνίου, επηρεάζει σημαντικά από τις 20 Μαΐου ως τις 19 Ιουνίου τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειά σου. Μπορεί όντως να καταφέρνεις να διατηρείς ένα πολύ οργανωμένο πρόγραμμα και να προσπαθείς πάντα να λειτουργείς με συνέπεια όμως τις ημέρες που ακολουθούν θα υπάρξουν απρόοπτα γεγονότα που θα σε πιέσουν να βρεις άμεσες λύσεις. Δώσε προσοχή στις διαφωνίες και στους καβγάδες που μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα με τα οικογενειακά σου πρόσωπα και δώσε σημασία στις υποχρεώσεις του σπιτιού, οι οποίες δεν βαστούν καμία απολύτως αναβολή. Δεν είναι ιδανική στιγμή για αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας ή για οικονομικές επενδύσεις που αφορούν την οικογένειά σου.

ΖΥΓΟΣ: Χαμογελαστέ και γοητευτικέ φίλε Ζυγέ, τα τελευταία χρόνια έχεις πιεστεί πολύ, όμως επιτέλους έφτασε η ώρα να χαμογελάσεις! Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη, δεν επηρεάζει αρνητικά το ζώδιό σου, ίσα – ίσα που σου δίνει την ευκαιρία να δεχτείς χαρά και ικανοποίηση από ευκαιρίες που θα σου δοθούν που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές! Από τις 20 Μαΐου, ως τις 19 Ιουνίου είναι ένα διάστημα, κατά το οποίο θα δεχθείς ξαφνικές χαρούμενες επικοινωνίες, προσκλήσεις, προτάσεις ενώ ένα ταξιδάκι θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά! Είναι ιδανική περίοδος για την σύναψη νέων συμφωνιών, για διαπραγματεύσεις , για δημιουργία νέων συνεργασιών, αλλά για να προβάλεις την δουλειά σου με έμπνευση και ιδιαίτερο ταλέντο! Το μοναδικό σημείο που πρέπει να δώσεις προσοχή είναι στο παρασκήνιο, που δημιουργείται κάποιες στιγμές ερήμην σου. Μπορεί αυτή την περίοδο τίποτα να μην μπορεί να σε κλονίσει, όμως κάποιες επαφές που μπορεί να έχεις, στην πορεία μπορεί να φανερωθεί ότι είχαν κάποια κρυφά χαρτιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυναμικέ φίλε Σκορπιέ, η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, που πραγματοποιείται στις 4 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να μην επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι διανύεις μία ανώδυνη και ανάλαφρη περίοδο. Ο τομέας που επηρεάζεται από 20/5-19/6 πιο έντονα είναι ο οικονομικός σου, ενώ παράλληλα θα γίνουν και κάποιες ανακατατάξεις σε φιλίες σου, που θα σε πικράνουν, όμως θα είναι για καλό. Συγκεκριμένα, στα οικονομικά σου δώσε μεγάλη προσοχή στα έξοδά σου και να αναμένεις ότι θα προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Σαφώς γνωρίζεις καλά, ότι πλέον πρέπει να περιορίσεις πολλές από τις ανάγκες σου, προκειμένου να τα βγάλεις πέρα, όμως αυτό δεν σε πτοεί γιατί έχεις μάθει να ζεις και με τα πολλά και με τα λίγα. Στον κοινωνικό σου τομέα, θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και να διατηρήσεις στη ζωή σου λίγους και καλούς φίλους που με το πέρασμα των ετών σου έχουν αποδείξει την αξία τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισιόδοξε και κεφάτε φίλε μας Τοξότη, από τις 20 Μαϊου ως και τις 19 Ιουνίου διανύεις μία μεταβατική περίοδο της ζωής σου κατά την οποία πραγματοποιούνται αλλαγές στη ζωή σου οι οποίες σου κακοφαίνονται αλλά πρέπει να προσαρμοστείς. Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, σε παροτρύνει να αλλάξεις τακτική και στάση απέναντι σε κάποια ζητήματα που είναι προβληματικά, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Είναι μία περίοδος της ζωής σου κατά την οποία αλλάζουν οι στόχοι, οι φιλοδοξίες και το πλάνο σου και μπορεί η νέα πορεία που αναγκαστικά πρέπει να ακολουθήσεις, να μην σου αρέσει για την ώρα ιδιαίτερα, ωστόσο είναι μόνο για το καλό σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου βρίσκονται σε μία φάση επαναπροσδιορισμού και θα χρειαστεί από πλευράς σου, να ρίξεις την αυλαία σε ιστορίες που κατά βάθος ξέρεις πώς έχουν τελειώσει. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου γιατί σίγουρα μετά από αυτή την μεταρρυθμιστική περίοδο, όλα θα σου φαίνονται πιο ξεκάθαρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φιλόδοξε και εργατικέ φίλε Αιγόκερε, η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη σου δημιουργεί την επιθυμία να αποσυρθείς προκειμένου να σκεφτείς πιο λογικά και σοβαρά κάποια προβλήματα της ζωής σου και να πάρεις αποφάσεις για οτιδήποτε εκκρεμεί. Οι σκέψεις, οι επιθυμίες αλλά και τα συναισθήματά σου μέχρι και τις 19 Ιουνίου, θα διακρίνονται από μυστικότητα και ίσως λειτουργήσεις κάπως παρασκηνιακά προκειμένου να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Μικροαδιαθεσίες και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα, για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Ο τομέας της εργασίας σου, δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο και σε πιέζουν αρκετά οι εξελίξεις που υπάρχουν, ενώ αγχώνεσαι αρκετά και για το μέλλον. Γενικά όμως, θα καταφέρεις αυτή την περίοδο να αποβάλλεις από τη ζωή σου οτιδήποτε σε φθείρει και θα επικεντρωθείς πολύ περισσότερο στον εαυτό σου, που είναι άλλωστε κάτι που το έχεις πραγματικά ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απρόβλεπτε και εκρηκτικέ φίλε Υδροχόε, η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σου, ωστόσο μέχρι τις 19 Ιουνίου πρέπει και εσύ από την πλευρά σου να προσέξεις τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου, προκειμένου να μην κάνεις κάτι που θα το μετανιώσεις αργότερα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου, ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται, ενώ παράλληλα άτομα από το παρελθόν επιστρέφουν για να σε βάλουν σε σκέψεις και διλήμματα. Μέσα από φιλικά άτομα, θα μάθεις νέα που σε αφορούν και θα ικανοποιηθείς, ενώ ένας έρωτας από τα παλιά, επιστρέφει δριμύτερος για να σε διεκδικήσει και πάλι από την αρχή. Μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει, σκέψου καλά όλες τις παραμέτρους και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, αλλά και από τη ζωή γενικότερα, και στη συνέχεια κάνε τις επιλογές σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, η Σεληνιακή Έκλειψη σου φέρνει χαρούμενες εκπλήξεις!

ΙΧΘΕΙΣ: Ρομαντικέ και πολυτάλαντε φίλε Ιχθύ, τόσο η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 21/5 στο ζώδιο των Διδύμων, όσο και η τωρινή Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, σε επηρεάζουν σημαντικά , ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο τομέας της καριέρας σου είναι φανερό ότι θα σε προβληματίσει έντονα μέχρι και τις 19 Ιουνίου. Αλλαγές, ανακατατάξεις και ανατροπές, θα σε γεμίσουν με ανασφάλεια και θα σε πιέσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να πετύχεις τους προσωπικούς σου στόχους. Μην σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου και μην απογοητεύεσαι αν η δουλειά σου δεν πηγαίνει και τόσο καλά, γιατί όλη αυτή η κατάσταση θα είναι εντελώς προσωρινή. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις συνεργασίες σου, φρόντισε να ολοκληρώνεις με συνέπεια τα έργα που έχεις αναλάβει και εκμεταλλεύσου όλα τα ταλέντα σου.

Read More

And More