Alessandra Ambrosio! Τελικά για να έχεις τέτοιο σώμα θέλει θυσίες. Μάθε τις fitness συνήθειές της εδώ…

Είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα μοντέλα της Victoria Secret. Κατάγεται – τι έκπληξη!! – από την “μοντελομάνα” Βραζιλία και κάθε της εμφάνιση προκαλεί ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό. Κλισέ; Μπορεί, όμως η Alessandra Ambrosio είναι 31, μητέρα δύο παιδιών και το σώμα της το ζηλεύουν όλες!

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης στο δεύτερο γιό της τον περασμένο Μάιο; Κάνει γυμναστική; Έχει “αδυναμίες” στις οποίες δεν μπορεί να αντισταθεί; Όλα τα μυστικά γύρω από τη διατροφή και τη γυμναστική της Alessandra είναι εδώ.

Τα “καλά” γονίδια!
Μπορεί για πολλά μοντέλα να έχουν ακουστεί, γραφτεί ή ειπωθεί απίστευτες ιστορίες για τον τρόπο διατροφής τους. Η Ambrosio όμως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. “Δεν θα μπορύσα να κάνω τρελές δίαιτες! Ξέρεις αυτές που πίνεις μόνο υγρά ή καταναλώνεις μόνο 1000 θερμίδες την ημέρα! Η μόνη δίαιτα που επιτρέπω στον εαυτό μου είναι να τρώει λίγο πιο ελαφριά το καλοκαίρι, πολλές σαλάτες και λαχανικά που τα λατρεύω!” εξηγεί.

Αδύνατη μετά από δύο εγκυμοσύνες
Τον περασμένο Μάιο το διάσημο μοντέλο απέκτησε το δεύτερο παιδί της, πράγμα που την ανάγκασε να είναι λίγο πιο προσεκτική χωρίς αυτό να σημαίνει πως έκανε δίαιτα. “Δεν θα μπορούσα να κάνω δίαιτα, αφού θήλαζα. Ο θηλασμός άλλωστε βοηθά νομίζω στην απώλεια κιλών”!
“Για να επιστρέψω και πάλι στα κιλά μου δεν είχα μυστικά! Όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς και υγιεινής διατροφής” επισημαίνει!

Τι τρώει ένα μοντέλο της Victoria’s Secret?
Κι όμως! Άνθρακες ο θησαυρός… Μπορεί να περίμενες πως για ένα τέτοιο σώμα απαιτούνται θυσίες, όμως – πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αλλά και την ίδια – η Alessandra Ambrosio μοιάζει να απολαμβάνει το φαγητό όπως όλες οι γυναίκες και χωρίς κανέναν δισταγμό!


To πρωινό της
Η Alessandra λατρεύει τα αυγά και το δηλώνει χωρίς να κοκκινίζει, για όλες τις υπόλοιπες κοινές θνητές! Όπως αναφέρει το περιοδικό New York Magazine θα μπορούσε να τρώει αυγά κάθε πρωί. Είναι φορές που θα επιλέξει αυγά benedict (Δες τη συνταγή εδώ και απόλαυσε το πρωινό σου σαν μοντέλο) ή ακόμη και scrambled eggs! Επιπλέον το πρωινό της θα έχει ένα γλυκό bagel ή φρούτα για υδατάνθρακες.

Τι θα ετοιμάσει (!!!) για μεσημέρι;
Για να απαντήσει κανείς σε αυτήν την ερώτηση πρέπει να ξέρει που βρίσκεται κάθε φορά η όμορφη Βραζιλιάνα! Αν λοιπόν το πρόγραμμα της ημέρας έχει φωτογράφηση μέσα στην ημέρα, τότε θα δοκιμάσει κάτι πολύ ελαφρύ, όπως ένα φρούτο. Αν πάλι είναι στο σπίτι, της αρέσει να παραγγέλνει γιαπωνέζικο και λατρεύει τα ρολάκια τόνου, miso soup (τυπική γιαπωνέζικη σούπα) και σαλάτα.


Ποιο είναι το βραδινό της;

Συνήθως το βραδινό της Alessandra περιλαμβάνει κάτι παρόμοιο με το μεσημεριανό. Άλλωστε όπως φαίνεται το μοντέλο έχει τόση σχέση με την κουζίνα και τη μαγειρική, όση ο Ηλίας Μαμαλάκης με την πασαρέλα. Γιαπωνέζικο ή BBQ restaurant? Ανάλογα με τη διάθεση της…

Ενδιάμεσα σνακ: Σαν καλά διαβασμένο κορίτσι περί διατροφής δεν παραμελεί ούτε τα ενδιάμεσα γεύματά της. Μερικοί ξηροί καρποί, μια γλυκιά μπάρα θα την κρατήσει σε φόρμα μέχρι το επόμενο γεύμα.

… και η αδυναμία της! Ναι, ναι! Και ένα άγγελος μπορεί να έχει κάνει αμαρτίες! Διατροφικές… “Το Φοντί σοκολάτας είναι το πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο” αναφέρει με λατρεία και αποκαλύπτει την αδυναμία της στην σοκολάτα! Α και μην ξεχάσουμε την αδυναμία της στα πατατάκια! “Λατρεύω τα πατατάκια! Ειδικά την γεύση αλάτι & ξίδι. Κάθε φορά που ταξιδεύω, θα πάρω 3 συσκευασίες από το αεροδρόμιο. Δεν μπορώ να κρατηθώ!”

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της…
Σε συνέντευξή της στο backstage φωτογράφησης για collection μαγιό, η Ambrosio εκμυστηρεύτηκε το μυστικό για να φορέσεις κι εσύ μπικίνι το καλοκαίρι. Δυστυχώς περιλαμβάνει κόπο, ιδρώτα και προσπάθεια! Αλλά αν κρίνεις από την ίδια, μάλλον αξίζει τον κόπο.

“Μου αρέσει η Pilates σε συνδυασμό με την Yoga. Τώρα που είναι καλοκαίρι μπορεί να κάνω λίγο ποδήλατο ή κάτι άλλο στην παραλία. Surfing για παράδειγμα! Ειδικά όταν νερό είναι πιο ζεστό” αναφέρει. Τουτέστιν… Σκληρή γυμναστική, όπως φυσικά κατάφερε να επιστρέψει σε φόρμα και μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της πριν από 1 χρόνο.

Αφού πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα αφότου γέννησε τον μικρό Noah Phoenix τον περασμένο Μάιο η Allessandra αποφάσισε να επιστρέψει στην παλιά της αδύνατη σιλουέττα. “Πρώτη μέρα γυμναστική και ασθαίνομαι καλά! Αλλά δεν είναι εύκολο” έγραψε στο twitter πριν ξεκινήσει την κατάβαση από τα σκαλοπάτια της Santa Monica.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Katie Holmes Άννα Πρέλεβιτς Μαριάντα Πιερίδη


Cindy Crawford
Hillary Swank Keira Knightley

And More