Megaλώνει από Δευτέρα η παρέα του “Πρωινού Mou” και πως μοιράστηκε χθες η πίτα της τηλεθέασης ;

Πολύς λόγος έγινε τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τις οντισιόν που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα το Mega, προκειμένου να ενταχθούν κάποια νέα πρόσωπα στο “Πρωινό Mou” ! Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία επίσης και για το γεγονός, ότι πάρθηκε τελικά η απόφαση, το παρεάκι του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, να είναι φέτος μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Σάσα Σταμάτη, μιας και δόθηκε προτεραιότητα από το κανάλι και τους συντελεστές της εκπομπής, να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα που δουλεύει πίσω από τις κάμερες. Κάπως έτσι βρέθηκε άλλωστε και το ραδιοφωνικό ταίρι του Γιώργου, η έμπειρη Ελεάνα Τριφύδου στο “Πρωινό Mou”.

Απ ΄ότι φαίνεται ,όμως, στο Mega τα ξανά ζύγισαν τα πράγματα και αποφάσισαν μόλις μετά από είκοσι μέρες να έχουμε εντέλει νέα άφιξη και στο πλατό της εκπομπής. Τουλάχιστον, αυτό μας αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο Γιώργος, λέγοντας χαρακτηριστικά :

“…Να σας αποκαλύψουμε ότι από την Δευτέρα δεν θα είμαστε μόνοι μας. Από Δευτέρα εδώ θα κάθεται ένα ακόμη άτομο και για πάντα” !

Εννοείτα δε, ότι σε περισσότερες αποκαλύψεις δεν προχώρησε, παρά αρκέστηκε να πει, πως αυτό το άτομο θα είναι γυναίκα ! Για να δούμε, για να δούμε…

Κατά τα άλλα σε ότι έχει να κάνει με την τηλεθέαση; Οι υψηλές πτήσεις της εκπομπής συνεχίζονται, παρά το γεγονός ότι ο χθεσινός της μέσος όρος κινήθηκε λιγάκι πιο χαμηλά από τον μέσο όρο της Τετάρτης. Ετσι, το “Πρωινό Mou” σημείωσε στο σύνολο 29,6%, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης από τις 10.00 μέχρι και τις 11.00 το πρωί προηγήθηκε με 30,3%, ενώ και η “Asi” από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και την μία πέρασε μπροστά με οριακή διαφορά, αγγίζοντας το 28,6%


Read More

And More