Το σπίτι του Paul Anka!


Θα έχεις σιγοτραγουδήσει τραγούδια του. Το “Put your head on my shoulder” σίγουρα. Είναι ο καλλιτέχνης που φέρει στο βιογραφικό του πολλές διαχρονικές επιτυχίες. Είναι αυτός που έγραψε τους αγγλικούς στίχους στο “My Way” του Sinatra. Αυτός που έγραψε τη μουσική στο “She’s a Lady” του Tom Jones. O Paul Anka έχει γράψει ιστορία στη μουσική…


Σήμερα θα κάνουμε μια επίσκεψη στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες…


Πολυτέλεια σε αρμονικούς ρυθμούς. Χαμηλοί τόνοι, γεωμετρικότητα, φως και ισορροπία. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο το πιάνο φυσικά…


Πριν σε παρασύρει το glamour του πολυελαίου με το Fendi λογότυπο μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο δερμάτινο τραπέζι με τις λευκές καρέκλες. Very luxurious!


Άσπρο και μαύρο. Η αγαπημένη αντίθεση της αισθητικής και της κομψότητας. Μερικές απαραίτητες μεταλλικές δόσεις και αυτομάτως έχεις ένα πολύ chic αποτέλεσμα.


Γήινοι τόνοι, κρυστάλλινες λάμψεις για το απαιτούμενο glam, ταπετσαρία και μερικά καδράκια για τη γεύση. Θα παρατήρησες ήδη ότι παντού υπάρχουν λουλούδια που πραγματικά προσθέτουν αυτό το “κάτι” στο χώρο.


Είναι σαφές πια -και από το λογότυπο στα μαξιλάρια- ότι ο οίκος Fendi έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση του σπιτιού. Πολυτέλεια με υπογραφή!

Read More

And More