Γ. Μαστροκώστα: “Με τον Τραϊανό είμαι καψούρα και πολύ ερωτευμένη. Πεθαίνω για ‘κείνον!”

Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Τραϊανό Δέλλα, την μικρή κορούλα της, αλλά και την ανανέωση στη σιλουέτα της μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα. Η εντυπωσιακή celebrity έκανε τα ψώνια για το Πάσχα μαζί με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη και μίλησε για όλους και όλα.
Σε δηλώσεις της στην “Πρωινή Μελέτη” η Γωγώ εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής και επανέρχεται σιγά σιγά στα κιλά της. “Τώρα αρχίζω και επανέρχομαι στα κιλά μου. Έχω δρόμο ακόμη αλλά ακολουθώ διατροφή. Κάνω μεγάλη προσπάθεια και πηγαίνω και γυμναστήριο”.
Για τη σχέση της με τον σύζυγό της Τραϊανό, αποκάλυψε: “Μετά την περιπέτεια που πέρασα ήθελα να βγω και να επιστρέψω στα παλιά. Ήρθε το πρόβλημα υγείας και είχα πέσει λίγο, αλλά τώρα επιστρέψαμε σε όσα κάναμε πριν. Με τον Τραϊανό είμαι καψούρα και πολύ ερωτευμένη. Πεθαίνω για ‘κείνον!”
Στην ερώτηση αν κάνει συχνές βραδινές εξόδους απάντησε: “Γενικά εγώ είμαι του σπιτιού και μου αρέσει να μένω μέσα με την οικογένειά μου”.
Όσο για το ζήτημα της υιοθεσίας παιδιού από το Σουδάν που σκοπεύει να κάνει, η ίδια είπε πως προς το παρόν εκείνο που θέλει τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι να περάσει η πενταετία που πρέπει μετά την ασθένειά της και από εκεί και πέρα θα δει τι θα κάνει με το θέμα.

Read More

And More