O Σ. Ρουβάς στα βραβεία Public Digital Festival! Το TLIFE ήταν εκεί!

Το Public Digital Festival διοργανώθηκε για δεύτερη φορά από τα καταστήματα Public υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων στους νικητές.

Η βράβευση έγινε στον κινηματογράφο Odeon OΠΕΡΑ στις 21:00 και φυσικά το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Σάκης Ρουβάς.

Εκεί ήταν επίσης ο καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Δανίκας, αλλά και τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής την οποία απαρτίζουν η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Ελεονόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Φάνης Μουρατίδης, η Άγγελη Ανδρικοπούλου, ο Κώστας Ζήκος, η Μυρτώ Κοντοβά, ο Έκτορας Λυγίζος, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου, η Χρυσούλα Παπαϊωάννου, ο Γεράσιμος Ρήγας, ο Spyros, και το μουσικό συγκρότημα 48 ώρες.

Παρόντες θα είναι ακόμη οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ, ενώ οι νικητές θα έχουν τη χαρά να δουν τα video που δημιούργησαν, να προβάλλονται στην αίθουσα του Odeon ΟΠΕΡΑ.

Ο Σάκης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε στους δημοσιογράφους όχι μόνο για το φεστιβάλ αλλά και για την μεγάλη επιτυχία της σειράς του Mega “To νησί”.

“Το είδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Εντυπωσιάστηκα με το πόσο καλοφτιαγμένο είναι! Από ερμηνείες, μουσική, φωτογραφία… η ιστορία είναι συναρπαστική”, δήλωσε ο τραγουδιστής. “Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι τόσο καλοφτιαγμένο, αλλά τώρα που το βλέπω βεβαίως και θα ήθελα να παίξω”, συνέχισε.


Μαζί με τον Σάκη ήταν ο πολύ καλός του φίλος Πέτρος Κωστόπουλος με την σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού

Ο Σάκης αποκάλυψε ότι έχει σχέδια για το επόμενο βήμα του στον κινηματογράφο: “Πάντα συζητάω… πολλά σχέδια, πολλά”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για το X-Factor το οποίο θα παρουσιάσει και φέτος. “Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αν είναι καλό το ριάλιτι σαν όρος και σαν είδος. Ο κόσμος είναι ο πιο κατάλληλος να κρίνει και το βλέπουμε αυτό. Όλα τα πράγματα όμως δεν είναι ίδια, οπότε να μην τα κάνουμε γενικά όλα”, ανέφερε ο δημοφιλής star.


Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε ένα από τα βραβεία


Η Ελεονώρα Ζουγανέλη ήταν από τα μέλη της επιτροπής

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα είναι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, του επιχειρηματικού, του δημοσιογραφικού, αλλά και του πολιτικού κόσμου.

Ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος

Read More

And More