Η Ευγενία, το “Ταλέντο” και το… θρίλερ με το Mega !

Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα τείνει να εξελιχθεί η συνέχιση της συνεργασίας της Ευγενίας Μανωλίδου με το Mega ! Και αυτό γιατί; Γιατί πυκνά σύννεφα μαζεύονται πάνω απο την επιτυχημένη η αλήθεια είναι μέχρι τώρα συνεργασία τους !

Σύννεφα τα οποία προκλήθηκαν μετά τις νέες πιέσεις των Αντεννικών προς την Ευγενία, προκειμένου να τους πει το μεγάλο “ναι” και να συμμετέχει στην νέα τηλεοπτική έκδοση του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Η Ευγενία αυτές τις ημέρες είχε ως γνωστόν μία σειρά απο επαφές με τους ισχυρύς τηλε-ανθρώπους του καναλιού το Αμαρουσίου ,οι οποίοι της είπαν πως για εκείνους το θέμα έχει λήξει .Δηλαδή ; Την θέλουν μαζί τους και το μόνο που έχουν να περιμένουν είναι την δική της απάντηση.

Με άλλα λόγια; Η συνεργασία τους θεωρείται δεδομένη για το “Ταλέντο” τον Μάρτη ,αν και εφόσον εκείνη τους πει τ “οκ” ! Κάτι το οποίο άλλωστε επιβεβαίωσε λίγο-πολύ και η ίδια η Ευγενία Μανωλίδου σήμερα το πρωί στην Ελένη Μενεγάκη όταν της είπε χαρακτηριστικά , πως “οι επαφές μας και οι συζητήσεις μας με τον ΑΝΤ1, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο” !

Το θέμα ,όμως, που προκύπτει ,είναι το τι γίνεται με το Mega… Ως γνωστόν το κανάλι της Μεσογείων έχει θέσει βέτο στην Ευγενία και της έχει διαμηνύσει, πως αν θέλει να συνεχίσουν και του χρόνου την συνεργασία τους ,από τον Γενάρη μέχρι και τον επόμενο Σεπτέμβρη, εκείνη δεν θα πρέπει να εχει ξανά βγει στον αέρα μέσα από άλλο κανάλι.

Μάλιστα χθες, κατά την διάρκεια όλης της ημέρας άρχισε να κυκλοφορεί μία έντονη φημολογία, πως το Mega έκανε πίσω και πως δεν υπάρχει πρόβλημα για το μέλλον της συνεργασίας του καναλιού με την παρουσιάστρια , ακόμα κι αν κάνει το “Ταλέντο” στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του καναλιού μας είπε : “Δεν καταλαβαίνω πως κυκλοφόρησε όλη αυτή η φημολογία και δεν καταλαβαίνω και τι σκοπούς μπορεί να εξυπηρετεί… Απ ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, το Mega δεν έχει κάνει πίσω σε σχέση με αυτό που έχει ζητήσει απο την Ευγενία. Σαφέστατα και δεν επιθυμούμε να συμμετέχει στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αν είναι να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με το “Master Chef” και του χρόνου.”

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, αν τα δεδομένα μείνουν ως έχουν, το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής… “Η Ευγενία πρσανατολίζεται στο να κλείσει πίσω της την πόρτα του Μega” ;

Ιδού η απορία…

Read More

And More