Η Δανδουλάκη παραδέχτηκε ότι έχει κάνει botox και λέει: ”Γιατί να μην κάνει κάθε γυναίκα αυτό που θέλει”;

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ”Βράδυ”. Με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για όλα ακόμα και για πολύ προσωπικά της θέματα. Φυσικά η συζήτηση πήγε και στον άντρα της ζωής της, Μάριο Πλωρίτη.

”Εγώ βρήκα τον άντρα, που τον πίστευα πριν ακόμα τον συναντήσω και είπα ότι θα μου μαρκάρει την ζωή. Και έτσι έγινε. Όμως ήταν σε μία πιο προχωρημένη ηλικία. Αισθάνεσαι ότι σε προστατεύει . Πιστεύω ότι άμα δεν με θέλει κάποιος πάρα πολύ προτιμώ να φύγει παρά να κάτσει. Να πάει όπου θέλει. Είναι πολύ εγωιστικό αυτό που λέω. Έχω ένα περίεργο σύνδρομο. Της μαθήτριας. Μ’ αρέσει να μαθαίνω. Αισθάνομαι κουνούπι, μυρμήγκι και ασφαλής. Είναι αντιφατικό σε σχέση με το προηγούμενο, αλλά ισχύει”, δήλωσε.

Ποια είναι η γενικότερη άποψή της για τον έρωτα; ”Είμαι τόσο γεμάτη από αγάπη και έρωτα που δεν νιώθω την ανάγκη. Μακάρι να ερωτευτώ. Ο καθένας έχει ανάγκη από αγάπη. Είναι από αυτά που λέγαμε μικροί ότι δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς τους γονείς μας, αλλά βλέπεις ότι ζεις και συνεχίζεις. Και αυτή είναι η δύναμη της ζωής. Δεν έχω την έλλειψη αγάπης. Είμαι γεμάτη”, απάντησε.

Παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ και είπε: ”Γιατί ενοχοποιούμε κάτι που είναι για την ομορφιά; Γιατί να μην κάνει κάθε γυναίκα αυτό που θέλει”;

Πώς αισθάνεται που τα τούρκικα σίριαλ έχουν κατακλύσει την τηλεόραση; ”Δεν με χαλάνε τα τούρκικα. Άρχισα να τα παρακολουθώ το καλοκαίρι που είχα χρόνο για να δω τι είναι αυτό που μιλάνε όλοι. Και είδα ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά έξυπνη σειρά. Δεν έχω το κόμπλεξ να πω ότι αυτή η σειρά είναι πολύ καλή και αξίζει τον κόπο”.

Read More

And More