O βασιλιάς της pop ζει! Κυκλοφόρησε το νέο video clip του Michael Jackson!

Η απήχηση του Michael Jackson συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα, να εκδηλώνεται με μεγαλύτερη ένταση, μετά το θανατό του.

Ο γνωστός τραγουδιστής που είχε βυθίσει στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατό του, “επιστρέφει” μέσα από το νέο τραγούδι του ολοκαίνουριο cd του. Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε μετά το θάνατό του, είναι ένα ντουέτο με τον Akon και έχει τίτλο “Hold my hand”.
Το “Hold My Hand”, είναι ένα τραγούδι που ηχογράφησαν το 2007. Ένα χειρόγραφο σημείωμα του Michael, το οποίο ανήκει στο Estate του καλλιτέχνη ανέφερε την επιθυμία του να είναι το “Hold My Hand” ως το πρώτο single για το νέο του project. Ωστόσο το τραγούδι διέρρευσε σε ημιτελή κατάσταση το 2008. Ο Akon πρόσφατα ολοκλήρωσε τη νέα και τελική παραγωγή του. Ο νεαρός τραγουδιστής είχε αναφέρει το εξής: “Ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος να ακούσει το “Hold My Hand” όταν διέρρευσε πριν λίγα χρόνια. Είχαμε σοκαριστεί για αυτό. Αλλά ήρθε η ώρα. Τώρα το τραγούδι έφθασε στην τελική του μορφή και έχει γίνει εκπληκτικό, όμορφο και anthem. Είμαι πολύ περήφανος που είχα την τύχη να δουλέψω με τον Michael, ένα από τα είδωλά μου”.

Στις 13 Δεκεμβρίου η Epic Records σε συνεργασία με το Estate of Michael Jackson, θα κυκλοφορήσει το πολύ-αναμενόμενο, νέο album, “Michael”. Το album περιέχει 10 τραγούδια, σε παραγωγή από μια σημαντική ομάδα παραγωγών μαζί με τον Michael Jackson. Αν και εστιάζεται κυρίως στα τραγούδια που ο Michael “δούλεψε” πρόσφατα, υπάρχουν κι άλλα τραγούδια που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα.

Οι φανατικοί θαυμαστές μπορούν να ακούσουν από τη Δευτέρα, ολόκληρο το album στο site του Michael Jackson. Το μόνο που δεν είχε προσδιοριστεί είναι το πώς το video clip θα καταφέρει να παρουσιάσει παλιές εικόνες του Michael Jackson, που να φαίνονται ως αληθοφανείς.

Δες το video clip:

Read More

And More