Αυλαία για το “Lost”!

Αν είσαι μια από τις φανατικές θαυμάστριες της επιτυχημένης παραγωγής “Lost” που κάνει πάταγο στη χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, τότε σίγουρα αυτή η πληροφορία θα σε ενδιαφέρει.

Η αγαπημένη ξένη σειρά, μετά από έξι επιτυχημένους κύκλους επεισοδίων έριξε αυλαία το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ, με ένα full extra επεισόδιο που έλυσε όλες τις απορίες των τηλεθεατών της. Στη χώρα μας το επεισόδιο αυτό θα προβληθεί αύριο Τρίτη, από το κανάλι της Nova.

Το φαινόμενο “Lost” σημείωσε τεράστια επιτυχία τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η απήχηση της σειράς είναι τόσο μεγάλη που πριν από λίγο καιρό, ακόμη, και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είχε μεταθέσει μια ομιλία του, γιατί έπεφτε την ίδια ώρα που θα ξεκινούσε το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου της σειράς.

Πρόκειται για μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες παραγωγέ;ς της αμερικανικής τηλεόρασης με γυρίσματα στο εξωτικό νησί Οάχου της Χαβάης, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, το Μαϊάμι, την Καρέα και την Αυστραλία.

Ωστόσο, η επιτυχία που σημείωσε, φαίνεται να επιβραβεύει τους παραγωγούς της. Τα νούμερα που αγγίζει η δημοφιλής σειρά είναι εκτοξευμένα στα ύψη. Ήδη από τον πρώτο κύκλο συγκέντρωσε το ενδιαφέρον 16 εκατομμυρίων τηλεθεατών, μόνο στην Αμερική και σιγά σιγά απέκτησε παγκόσμια απήχηση.

Το “Lost”, με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως ξεκίνησε σαν μια απλή ιστορία, όπου η πτήση 815 της εταιρεία Oceanic που εκτελούσε δρομολόγιο Συδνεϋ-Λος Άντζελες έπεσε σε κάποιο νησί του Ειρινικού. Από το τραγικό ατύχημα επιζουν 71 άτομα, αλλά μόνο 6 κατορθώνουν να επιβιώσουν στο τέλος. Όλα έχουν γίνει για κάποιο λόγο! Μέσα στους έξι κύκλους επεισοδίων καταφέρνουν να δραπετεύσουν από το νησί, στο οποίο τελικά επιστρέφουν για να λύσουν παλιούς λογαριασμούς…

Η σειρά που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και έχει αγαπηθεί από το κοινό της, έχει εμπνεύσει πολλούς που φτιάχνουν ξεκαρδιστικά video με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ήρωες του ‘Lost”.

Στο video που ακολουθεί δείτε πώς μας διηγούνται την υπόθεση του “Lost” μερικές αξιαγάπητες γατούλες.

Read More

And More