Ποιοι θα είναι οι νέοι ένοικοι στην “Πολυκατοικία”;

Τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της επιτυχημένης κωμικής σειράς του Mega έχουν ολοκληρωθεί ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού. Το κοινό έχει αγαπήσει την “Πολυκατοικία” και την βλέπει φανατικά. “Υποσχόμαστε να προσφέρουμε φέτος πολύ πολύ γέλιο στον κόσμο… Επιστρέφουμε με απίστευτη όρεξη και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσει ο κόσμος καλά“, δηλώνει στο TLIFE ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος.

Ποια θα είναι όμως τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στη σειρά; Το TL!fe σου τα παρουσιάζει:

Τάμτα

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην σειρά σε ρόλο έκπληξη και μάλιστα στο πρώτο κιόλας επεισόδιο! Έκανε μία τραγουδίστρια που άλλαξε όλη της η ζωή από ένα πρωτοσέλιδο. “Τα γυρίσματα έχουν γίνει μήνες πριν”, αναφέρει η Τάμτα στο TL!fe. Φέτος η Τάμτα δοκιμάζει το υποκριτικό της ταλέντο όχι μόνο με την συμμετοχή τςη στην επιτυχημένη σειρά του Mega αλλά και στο musical Rent.

Αλέξανδρος Παρθένης

Ο Αλέξανδρος Παρθένης θα εμφανιστεί για ένα επεισόδιο στην σειρά. Έπειτα από πρόταση του σκηνοθέτη της Πολυκατοικίας Βασίλης Θωμόπουλου ο ηθοποιός είπε το “ναι”!

Ελένη Φιλίνη

Η Ελένη Φιλίνη θα ενσαρκώσει την “άλλη” γυναίκα που θα φέρει πολλά μπερδέματα στο ζεύγος Χα’ι’κάλη-Βλαβιανού. “Γίνεται ένα τεράστιο μπέρδεμα με ζευγάρι. Είναι μια παλιά συμμαθήτρια της Βλαβιανού που έλειπε στο εξωτερικό για είκοσι χρόνια. Εντελώς συμπτωματικά συναντάω σε έναν άλλο χώρο τον άντρα της, τον Πάυλο και ερωτευόμαστε! Στην πορεία γίνεται ένας πανικός! Είναι πάρα πολύ καλό έχει πολύ γέλιο.”, είπε στο TL!fe

Χρύσλα Μίσχου

Έγινε γνωστή μέσα από το δελτίο του Star, ως Αφρούλα. Η Χρύσλα Μίσχου θα συμμετάσχει σε δυο επεισόδια στη δημοφιλή σειρά και θα υποδυθεί μια δασκάλα χορού! “Ο κύριος Θωμόπουλος είναι πάρα πολύ καλός σκηνοθέτης και άνθρωπος. Σε βοηθάει πολύ“,ανέφερε.

Ανάμεσα σε αυτούς που ακούγεται ότι θα συμμετέχουν στη σειρά είναι τρία ακόμα άτομα. Ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η Θεοφανία Παπαθωμά που λέγεται πως θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Read More

And More