“Food and the city” : Δεν πάει πουθενά, πουθενά, Κυριακή θα μείνει ! Τι γίνεται ,όμως, και με το “Πρωινό Μοu” και τον Βασίλη ;

Άλλαξαν τα πλάνα των Megaλικών για τον Βασίλη Καλλίδη. Άλλαξαν τα πλάνα και έτσι το “Food and the city” δεν αλλάζει ούτε ώρα, ούτε και μέρα προβολής. Με άλλα λόγια; Η εκπομπή μαγειρικής του Mega παραμένει τελικά οριστικώς και αμετακλήτως Κυριακή απόγευμα και δεν πρόκειται να μετακομίσει Δευτέρες βράδυ μετά το «Νησί» όπως αρχικά είχε ακουστεί και αποφασιστεί. Βλέπετε, η μετακόμιση της «Ανατροπής» στις 11.00 μ.μ. από τα μεσάνυχτα, τους πήγε αρκετά καλά και δεν θέλουν για την ώρα να την ξανά μετακομίσουν στο καπάκι για τις 12.00 το βράδυ.

Κατά τα άλλα; Ακόμα μυστήριο επικρατεί με το τι θα γίνει με το “Πρωινό Μοu” και τον Βασίλη Καλλίδη. Υποτίθεται πως απο τα μέσα του Γενάρη που θα επέστρεφε ο γνωστός chef στην τηλεοπτική δράση, θα επέστρεφε και στο πλατό της καθημερινής, πρωινής εκπομπής του Mega, κάτι το οποίο ,όμως, για την ώρα δεν έχουμε δει να γίνεται.

Ετσι, έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες εκείνες που θέλουν τον Βασίλη να αποτελεί παρελθόν για το “Πρωινό Mou” και την θέση του να καταλαμβάνει μόνιμα ο πρώτος Ελληνας “Master Chef” ! Βλέπετε, αίφνης ο Ακης Πετρετζίκης έχει γίνει το αγαπημένο παιδί του καναλιού και οι του Mega ψηφίζουν δαγκωτό Ακη Πετρετζίκη. Μάλιστα, απο τώρα λέει έχει εντοπιστεί η… φόρμουλα της εκπομπής μαγειρικής που σκέφτονται να του δώσουν για Σεπτέμβρη, ενώ η μαύρη αλήθεια είναι, πως τα πράγματα για τον Βασίλη Καλλίδη και το “Πρωινό Μou” γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και λόγω της προσωπικής, φιλικής σχέσης που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ακη και το πρωινό δίδυμο της εκπομπής.

Read More

And More