On-line personal trainer: Απλώς ανοίγεις τον υπολογιστή σου…

Τι θα έλεγες να αποκτήσεις τον δικό σου On-line personal trainer; Από την άνεση του σπιτιού σου, ένας έμπειρος γυμναστής μέσω του διαδικτύου θα ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γυμναστικής ειδικά για εσένα.

Τι είναι το on-line personal training.
Πρόκειται για μια ζωντανή προπόνηση, μέσω web κάμερας. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε συνεννόηση με τον personal trainer, να κλείσεις το ραντεβού μαζί του και να συνδεθείς στο ίντερνετ.
Ο personal trainer Επαμεινώνδας Κώνστας εξηγεί πως ο προσωπικός γυμναστής είναι σε θέση να ελέγξει αν εκτελείς σωστά την άσκηση, αν υπάρχει φόβος τραυματισμού και φυσικά ποια άσκηση ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες. Εκείνη την ώρα. Live! “Στην on-line προπόνηση εξειδικεύουμε για τον κάθε ένα ξεχωριστά τα προγράμματα άσκησης ώστε να μεγιστοποιήσουμε τους στόχους του καθενός και πιστέψτε με τα αποτελέσματα είναι περισσότερα από όσα νομίζετε!”
Ναι αλλά δεν έχω εξοπλισμό στο σπίτι;
Δεν είναι απαραίτητο να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε γυμναστήριο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρωματάκι και ίσως κάποια βαράκια. “Θα μείνεις έκπληκτη με το τι μπορείς να κάνεις με αντικείμενα που υπάρχουν στο σπίτι και να γυμναστείς αποτελεσματικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να έχεις την διάθεση, την όρεξη και την υπομονή για να σου τα δείξω!” επισημαίνει ο Επαμεινώνδας Κώνστας.
Α, φυσικά θα χρειαστείς και τον υπολογιστή σου και μια web κάμερα! Κάθε σύνδεση γίνεται ατομικά αλλά μπορείς να γυμναστείς και παρέα με την κολλητή σου. Η εξάσκηση μπορεί να γίνει και ανά 2 άτομα.
Τι ασκήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα;
Ο personal trainer θα είναι εκεί για να καταγράφει και την πρόοδό σου. Εκτός από απλές ασκήσεις με βαράκια, αλλά και άλλες που εκμεταλλεύονται το βάρος του σώματος, το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει διατάσεις τύπου Yoga, Pilates, Αερόβια άσκηση κτλ. Εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι πως ο γυμναστής επικεντρώνει σε εσένα και τις δικές σου ανάγκες.

Δες παρακάτω ένα ενδεικτικό βίντεο από παλαιότερες προπονήσεις με online personal trainer:

Ο κ. Κώνστας προτείνει εξάσκηση 3 φορές την εβδομάδα. Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού όποια ώρα της ημέρας επιθυμείς, από τις 8:00 μέχρι τις 22:00. Κάνε σήμερα μια δοκιμή, κλείνοντας το πρώτο ραντεβού με τον personal trainer. Η πρώτη προπόνηση θα σου κοστίσει μόλις 10€.

Γενικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

10 συνδέσεις 150 € (Ενώ έχεις τη δυνατότητα έκπτωσης 10% στην περίπτωση που πληρώσεις τις μετρητοίς)

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.fitstudio.gr

Read More

And More