Νάντια ή Ράνια στο “Top Chef” ;

Ο κακός χαμός έχει γίνει απο το πρωί με την είδηση πως η Νάντια Μπουλέ κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει την παρουσίαση του “Top Chef” ! Ναι, η ξανθιά παρουσιάστρια κατά πάσα πιθανότητα όπως γράφτηκε θα είναι αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι του ΑΝΤ1, …τρώγοντας στην γωνία τον Ιωσήφ Μαρινάκη, τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Και πάνω που προσπαθούσα η γυναίκα να συνέλθω απο το …σοκ ,γιατί λέει αυτή η είδηση ήταν είδηση – βόμβα (γιατί βόμβα – μεταξύ μας – δεν μπορώ να το καταλάβω… Ανεργη τηλεοπτικά ήταν η Νάντια, κόσμο και ντουνιά είδαν οι Αντεννενικοί στο πλαίσιο των οντισιόν του “Top Chef” ,οπότε αν ανατάκετεψε καλά τις κατσαρόλες στο
Μαρούσι γιατί να μην πάρει την παρουσίαση του σόου…) ,άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως και η Ράνια Θρασκιά διεκδικεί την παρουσίαση του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Ναι λέει σύμφωνα με την …σεναριολογία της ημέρας – ακόμα τίποτα απ ΄όλα αυτά δεν έχει ούτε επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί – μπορεί και η Ράνια να …χρηστεί “Top Chef” ,ντόιιιιιινγκ !

Μωρέ τώρα που στο σκέφτομαι, την ρίζα την έχω βαμμένη ,μήπως να περάσω κι εγώ μία βόλτα απο τον ΑΝΤ1 ; Προλαβαίνω ; Και που ξέρετε μπορεί να γίνω κι εγώ έτσι ξαφνικά …τηλε-αστερίδα !

Κατά τα άλλα; Αν σας έχω περισσότερα κατά την διάρκεια της ημέρας για το “Top Chef” ,εννοείται πως θα επιστρέψω δριμύτερη στο θέμα !

Read More

And More