Μενεγάκη- Μελέτη: η ανακωχή δεν έφερε την αναμενόμενη τηλεθέαση!

Χθες η Ελένη Μενεγάκη έκανε ακόμα μία έκπληξη καλώντας στο στούντιο την Ελεονώρα Μελέτη. Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τον τίτλο της και παίζει με κρυμένους άσσους! Ωστόσο αποδείχθηκε πως η συνάντηση με την Ελεονώρα δεν έφερε τα αποτελέσματα που η παρουσιάστρια του “Καφέ με την Ελένη” θα ήθελε.

Πρώτο στα ποσοστά τηλεθέασης παραμένει το “Πρωινό mou” τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στις ηλικίες 15-44. Στο γενικό σύνολο το “Πρωινό mou” έκανε μέσο όρο 25.7%, η εκπομπή “10 με 1 μαζί” σημείωσε 19.9% και ακολούθησε ο “Καφές με την Ελένη” με 16.2%.

Σίγουρα η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη που παραμένει στην τρίτη θέση. Κι ακόμα χειρότερο αφού πόνταρε σε αυτή την τηλε-συνάντηση όπου παρουσίασαν με μεγάλη προσπάθεια ότι μια άτυπη κόντρα έλαβε τέλος. Μάλιστα η Ελένη προσπάθησε να δημιουργήσει μία φιλική ατμόσφαιρα ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει!

Όταν εμφανίστηκε η Ελεονώρα στο πλατώ του ”Καφές με την Ελένη” έδωσε δώρο στην παρουσιάστρια ένα κόσμημα για το λαιμό. Τότε η Ελένη επειδή ήταν απροετοίμαστη και δεν της είχε αγοράσει κάτι, της έδωσε αυτό που ήδη φορούσε στο λαιμό της.

Σήμερα οι δύο παρουσιάστριες στις εκπομπές τους φορούσαν η μία το δώρο της άλλης. Μία καινούρια φιλία ξεκίνησε ή απλά ήταν μία μάταιη προσπάθεια για να κερδίσει τηλεθέαση;

Δες το βίντεο:

Εσύ τι πιστεύεις;

Read More

And More