THE ABSOLUT TREND: Δέσε κόμπο τη ζώνη σου!

Μια μικρή αλλαγή στο στιλ σου μπορεί να σε φέρει στο 2011 χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ. Ο κοινός παρανομαστής στα fashion shows για το φετινό χειμώνα δεν ήταν τόσο τα κομμάτια, όσο οι στιλιστικές παρεμβάσεις, ο τρόπος δηλαδή που δένουν οι τάσεις μεταξύ τους! Είναι κάτι που σε συμφέρει…

Η Alexa Chung, μοντέλο και παρουσιάστρια του βρετανικού ΜΤV, δένει τη μαύρη ζώνη της πάνω από την πένσιλ πουά φούστα της σε γραμμή Α. Η παρουσία της ζώνης βέβαια δεν έχει καμία χρηστικότητα αλλά δένει τέλεια το look. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της Blake Lively η οποία δένει την ζώνη πάνω από το φόρεμα της μόνο και μόνο για να κάνει ένα fashjion statement. Ίσως και για να τονίσει τη λεπτή της μέση! Η Olivia Palermo χρησιμοποιεί ένα πιο περίτεχνο κόμπο σε ένα “χυτό” φόρεμα.

Πολλοί οίκοι έπαιξαν με τους κόμπους και τις ζώνες αναδεικνύοντας το ως το αξεσουάρ της χρονιάς! Οι οίκοι Hermes και Lanvin το χρησιμοποιούν για να στολίσουν και να στενέψουν τα πανωφόρια. Η Nina Ricci παίζει με το χρώμα και δει το φλογερό κόκκινο. Ο οίκος Wunderkind τολμάει το ίδιο look αλλά με πιο χοντρή ζώνη.

-Ακολούθησε την τάση γιατί δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Απλώς δέσε τη ζώνη σου με ένα μικρό κόμπο. Μην περάσεις το τελείωμα της ζώνης από το θηλάκια του παντελονιού αλλά απλώς περίστρεψε την και πέρασε από κάτω σαν να κάνεις ένα μικρό κόμπο.

-Μπορείς να την εφαρμόσεις και σε ριχτά φορέματα για να τονίσεις την λεπτή σου μέση! Επίσης μπορείς να το κάνεις και με πένσιλ φούστες προκειμένου να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

-Ταιριάζει απόλυτα με loose φορέματα και με camisiers, ήτοι πουκαμισοφορέματα. Φόρεσε απλώς ένα chemisier σε ουδέτερο χρώμα, στένεψε το με μια ζώνη στη μέση και τελείωσε με over the knee μπότες για super sexy εμφάνιση.

-Τα αξεσουάρ σε animal print είναι in! Ακολούθησε την τάση και στη ζώνη!

-Τα ψηλόμεσα παντελόνια χρειάζονται οπωσδήποτε ζώνη για να έχουν μια πιο κομψή εικόνα! Το trend του κόμπου επιβάλλεται!

Read More

And More