Η σύντροφος της Εllen Degeneres εξομολογείται τον αγώνα της με την ανορεξία στην Oprah

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην τελευταία εκπομπή της Oprha, η διάσημη ηθοποιός και σύντροφος της παρουσιάστριας Ellen Degeneres εξομολογείται την μάχη της με την ανορεξία. “Είχα αναμφισβήτητα πολύ μεγάλη θέληση για να πέσω στα 40 κιλά” δήλωσε. Η Portia ήταν τόσο αποφασισμένη και παράλληλα αγχωμένη να χάσει επιτέλους κιλά που δεν την απασχολούγε τίποτα άλλο. “Δεν θα άντεχα άλλη μια αποτυχημένη δίατα” αναφέρει στην εκπομπή που μεταδόθηκε την περασμένη Δευτέρα στις ΗΠΑ.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε εξαντλητική δίαιτα η οποία περιλάμβανε μόλις 300 θερμίδες, όταν η μέση πρόσληψη τροφής για μια μια γυναίκα θα πρέπει να είναι 2.000 θερμίδες. Παράλληλα έπαιρνε τουλάχιστον 20 διαιτητικά χάπια την ημέρα. Έτσι από την παχυσαρκία η Portia De Rossi κατέληξε να ζυγίζει μόλις 42 κιλά, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της. Σε όλη αυτή τη διαδρομή πολεμούσε μόνη της, χωρίς να αναφέρει σε κανέναν τις διατροφικές τις υπερβολές.

Σήμερα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και σε μόλις ένα χρόνο έχει φτάσει τα 82 κιλά και είναι και φαίνεται υγιής. Μαζί με την παραδοχή της ασθένειας, η Portia έμαθε να μοιράζεται με τους δικούς της ανθρώπους τα προβλήματα και τις ανησυχίες της. Μίλησε ανοικτά για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και το 2008 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της Ellen. “Η Ellen με έμαθε να ενδιαφέρομαι για την γνώμη των άλλων” αναφέρει στην Oprah.

Read More

And More