Kρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση η φοιτήτρια που προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει

Ν’ αυτοκτονήσει πίνοντας απολυμαντικό υγρό προσπάθησε μια 20χρονη φοιτήτρια το βράδυ της Παρασκευής. Η κοπέλα βρέθηκε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και λόγω έλλειψης κρεβατιών μεταφέρθηκε στο Ρέθυμνο.
Όπως όλα δείχνουν, η 20χρονη φοιτήτρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει και ήπιε απολυμαντικό υγρό, τη στιγμή που η συγκάτοικός της έλειπε από το σπίτι. Για καλή της τύχη, όμως, η συμφοιτήτριά της, επέστρεψε έγκαιρα και την βρήκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο.
Αρχικά, η 20χρονη, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της. Λίγο αργότερα, όμως και λόγω έλλειψης κρεβατιού, αποφάσισαν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείου Ρεθύμνου. Εκεί υποβλήθηκε σε τραχειοτομή λόγω των εσωτερικών εγκαυμάτων. Οι γιατροί αναφέρουν προς πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό με επιπλοκές, παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της, έχει σταθεροποιηθεί.
Η κοπέλα, που κατοικούσε στο Ηράκλειο στην περιοχή του παλιού Υγειονομικού, σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσε μία πολύ δύσκολη περίοδο για οικογενειακούς λόγους. Ήδη έχουν ειδοποιηθεί οι δικοί της άνθρωποι και αμέσως μετά τη βελτίωση της υγείας της θα ληφθούν καταθέσεις, ώστε να διαπιστωθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας.

Read More

And More